• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Haix Reppu – Heroes Wear Haix

Erikoismallistoa! Haix Reppu, sininen, Haix-logolla ja sloganilla, perusreppu. Tutustu tästä laajaan valikoimaamme Haix kenkiä!

58,00 €

Haix Reppu, sininen, Haix-logolla ja sloganilla, perusreppu.

Haix Reppu

Perusreppu koululaiselle tai muuten vain peruskäyttöön. Haix teki tämän kantovälineen kylkiäiseksi kenkämallistolleen, eikä repun viimeistely häpeä huippulaadukkaiden kenkien rinnalla. Tikkaus on vahvaa, kangas paksua nylonia ja pehmustettu selkäosio viilentävällä verkkokankaalla ovat kaikki erinomaisia ominaisuuksia arkikäytössä rähjääntyvälle repulle. Reppua koristaa Haixin logo ja kohokuvioslogan ”Heroes wear Haix”.

Materiaali

Nylonia.

Koko & mitat

Ulottuvuudet 49 x 35 x 15 cm. Tilavuus noin 30 litraa.

Muuta

Repun taskuosiot on sommiteltu opiskelutarkoitusta varten. Iso vetoketjullinen pääosio on pehmustettu ja erillinen multimediatasku on varmistettu tarranauhasululla maksimissaan 15,6 tuumaista läppäriä varten. Vetoketjullisia etutaskuja on kaksi ja niihin sopii erinomaisesti kaikki se pikkusälä, jota arkikäytössä tarvitaan. Sivutaskujen virkaa toimittavat kaksi avonaista elastisella suulla kiristyvää verkko-osiota. Olkahihnat ovat säädettävät ja pehmustetut. Tutustu Suomen laajimpaan Haix kenkä valikoimaan!

– Valmistaja Haix, Saksa
– Perusreppu arkikäyttöön
– Sininen
– Pehmustettu multimediatasku
– Paljon säilytystilaa
– Kestävää tekoa
– Haix -logo ja slogani etupuolella

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!