facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Haix Tapio Vaellusjalkine Ruskea

318,00 328,00 

0 out of 5

Haix Tapio Vaellusjalkine Ruskea, goretex, uusi. Erittäin tukevat vaellusjalkineet astetta kovempaan käyttöön!

Erälehden moninkertainen testivoittaja!

 

 

Poista

Kuvaus

Haix Tapio Vaellusjalkine Ruskea, goretex, uusi. Erittäin tukevat vaellusjalkineet astetta kovempaan käyttöön!

Haix Tapio Vaellusjalkine Ruskea

Haix Tapio on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja vain Suomen markkinoille. Haixin monoissa on useita hienoja ominaisuuksia ja yksi näistä on leveä lesti lähes jokaisessa kenkämallissa. Se on erittäin mainio ominaisuus etenkin suomalaisille räpyläjaloille.

Materiaali

Tapion valmistukseen on käytetty ruskeaa nupukkinahkaa. Kaikki Haixin käyttämät nahkamateriaalit ovat vettähylkiviä, läpivärjättyjä ja hengittäviä. Nahkaosat valmistetaan alkuperältään eteläsaksalaisesta raakanahasta ja vapaita haitallisista aineista. Laatukamaa siis! Tapion rakenteessä käytetään myös vedenpitävää ja hengittävää gore-tex HPR 4-kerroslaminaattia ja lisäksi kaksi kertaa tavallista gore-tex -laminaattia kestävämpää Cambrelle-vuorikangasta.

Ominaisuudet

Tapiossa ei ole ylimääräisiä saumoja sivulla, joten vaativatkaan maastot eivät pääse hajottamaan kenkää samalla tavalla, kuin useimmiten muiden valmistajien halvemmille kengille pääsee käymään. Kengässä on nopeatkäyttöiset nauhakiinnittimet. Pohjan muotoilun ansiosta kengässä on erinomainen rullaavuus. Kengän varren yläosassa on Haix ilmajärjestelmä, joka on tuttu lähes jokaisesta Haixin korkeavartisesta kenkämallista. Tapiossa on myös Haixin MSL-järjestelmä (antistaattinen, ei jätä kumijälkeä, bensan ja kuumuuden kestävä, estää liukumista, valmistettu nitrillikäsitellystä raakakumista). Kärjessä on vahva kumisuojus ja varrella on pituutta kokonaiset 22cm.

Hoito

Koska kyseessä on näinkin arvokas ja pirun hyvä kenkä, niin siitä kannattaa ihan aikuisten oikeasti pitää huolta. Haix Tapio Vaellusjalkine on, kuten aiemmin mainittiin, valmistettu ruskeasta nupukkinahasta, joten suosittelemme sen lankkaamiseen HEY:n väritöntä kenkälankkia. Nahan pidät kunnossa HEY:n nahkabalsamilla ja nahan vedenpitävyyttä ylläpidät parhaiten HEY:n nahankyllästespraylla. Älä koskaan laita Gore-tex kengän pintaan mitään aineita, mitkä sisältävät silikonia tai rasvaa (ne tukkivat nahan huokoset, jolloin hengittävyys heikkenee). Ota pohjalliset pois aina käytön jälkeen. Kuivaa jalkineet huoneenlämmössä. Nuotion/kamiinan/lämpöpatterin käyttö kutistaa ja kuivaa nahkaa. Mikäli kengät ovat likaiset ja märät käytön jälkeen, odota kunnes ovat kuivat ja harjaa lika pois.

– Tuote on uusi, korkea varsi suojaa jalkaa tehokkaasti pitkillä vaelluksilla!
– Valmistaja Haix
– Väri ruskea, ei muita värejä saatavana
– Gore-tex kalvo (vedenpitävä)
– MSL-järjestelmä
– Haix ilmajärjestelmä
– Irroitettava pohjallinen
– Suunniteltu Suomalaiseen jalkaan, malli myynnissä vain Pohjoismaissa

Lisätiedot

Koko

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä