• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Helikon ACU Shortsit Woodland

Helikon ACU Shortsit Woodland, digitaalinen metsämaastokuvio, reisitaskullinen, erittäin väljä ja astetta pidempi shortsimalli

55,00 € 38,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon ACU Shortsit Woodland, metsämaastokuvio, pitkä reisitaskullinen shortsimalli vaativaan käyttöön, valmistaj Helikon – Puola

Helikon ACU Shortsit Woodland

Jumantsuiba! Helikon valmistaa erittäin pätevää kamaa ja nämä shortsit ovat loistava esimerkki firman huippulaadukkaasta linjasta. Kangas on todella kestävää, tuhtia ja taskuja on reilusti. Mitä sitä muuta tarvitseekaan?

Taskut

Jumansmiidä! Näistäpä löytyy kahdet neppareilla suljettavat etutaskut. Reisitaskut suljetaan samalla tavalla ja ne ovat jäätävän isot. Persauksissa on kahdet neppareilla suljettavat takataskut.

Materiaali

Kyseiset shortsit on valmistettu 50% puuvillasta ja 50% nylonista. Näin jämäkkiä vastaavia ei ole ennen näkynyt, jopa alkuperäset jenkkihousut on kevyempää kamaa. Pese housut maks. 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Eka kerta yksinään, voi jättää väriä esmes valkoiseen sohvaan. Älä valkaise, kuivapese tai rumpukuivaa.

Muuta

Lahkeensuissa ja vyötäröllä on kiristysremmit. Myös reistaskuissa on kiristysnyörit sulkijalla, reisitaskuista tulee ikäänkuin droppouchit. Sepalus suljetaan vetoketjulla. Tuotekuvassa esiintyvä jantteri käyttää normaalisti 32″32″ housukokoa ja kuvatut housut ovat kokoa M. Housut ovat siis mitoitukseltaan suhteellisen normaalit, mutta aavistuksen pidemmät kuin normaalishortsit. Lahkeet ovat myös aika leveät mutta kiristysnyöreillä niitä saa kapeammiksi. Näissä on myös suhteellisen korkea vyötärö.

Tutustu myös Helikon urban tactical shortseihin, joissa on värejä mistä valita, tässä oikopolku muutamaan, shadowgrey: Helikon Urban Tactical RS Shortsit Shadow Grey ja olive drab(vihreä): Helikon Urban Tactical RS Shortsit Olive Drab. Tule tutustumaan todella laajaan Helikon valikoimaan myymäläämme, on paitaa,reisitaskuhousua, takkia, valaisinta, ym.

– Valmistaja Helikon, Puola
– Digitaalinen metsämaastokuvio
– Jämäkkää kangasta
– Reilusti taskuja
– Se pidempi shortsimalli Helikonilta

Saatat myös pitää...