• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Alpha Grid Fleecepaita Musta

Helikon Alpha Grid Fleecepaita Musta, kevyt taktinen fleecepaita tai kerrasto, korkea lämmöneristys suhteessa painoon, painaa noin 600 grammaa, erinomainen kylmemmän kelin aluskerrasto, valmistaja Helikon – Puola

Saatavana rajoitettu erä ! Nyt loput koot poistohintaan verkkokaupastamme

50,00 € – 55,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Alpha Grid Fleecepaita Musta, taktinen fleecepaita, korkea lämmöneristys ja painoa vain ~600 grammaa, vetoketjulliset taskut, korkea kaulus, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Alpha Grid Fleecepaita Musta

Tämä Helikonin taktinen ja kevyt fleece on suunniteltu aktiivisen liikkujan käyttöön ja ankariin olosuhteisiin. Alpha Gridissä on lisäksi näppärästi vetoketjuin turvattua taskutilaa pienemmille varusteille. Helikonin fleecet käyvät sellaisenaan vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien varusteeksi aktiiviseen käyttöön ja aivan normaalille ulkoilusta pitävälle henkilölle. Nämä kevyemmät lämpöä eristävät ja toisaalta hikeä siirtävät keinokuidulliset fleecet ovat erityisesti eräreissaajien suosiossa, sillä ne oikeasti toimivat sekä seistessä että juostessa, eivätkä ne ala haisemaan hikisinäkään kuten luonnonkuidut. Tekokuituvaatteethan toki kastuvat kuten puuvilla tai villakuositkin, mutta ne kuivavat nopeammin ja pitävät lämpöä märkänä paremmin kuin useat luonnonmateriaalit. Erikoismallinen hunajakennomainen “grid”-rakenne on paitsi lämmin, mutta jeesaa samalla ilmanvaihtoa sekä kuumuuden ja kosteuden poistumista iholta. Tämä vaate ei hiosta!

Alpha Gridin ominaisuudet

*Erittäin korkea lämmöneristys suhteessa painoon
*Erikoinen verkkomainen “grid”-kangas
*Kunnon YKK-vetoketjut
*Korkea kaulus
*Vetoketjulliset etutaskut
*Vetoketjullinen rintatasku läpiviennillä
*Kiristettävä helma
*Elastiset hihansuut
*Painoa vain 630 g (L-koko)

Materiaali

100% polyesteriä. Helikonin omaa vahvaa “grid fleece” -materiaalia.

Muuta

Päällä Alpha Grid on mukavan pehmeät ja erittäin kevyt. Ilmanvaihto on taatusti toimivaa sorttia ihan vakiona, sillä vaate toimii pikkupakkasilla kevyen takin alla kerrastona ja normaalilämpöisessä toimistossa ilman että tulee hiki. Toisaalta, elastiset hihat ja kiristettävä helma pitävät lämmön sisällä kun tulee oikeasti kylmä. Tätä voi suositella erittäin lämpimästi kevyttä kerrastoa tarvitsevalle syys-kevät- ja talvikäyttöön sekä reppureissaajille vaatteeksi, joka menee tarvittaessa todella pieneen tilaan eikä paina paljoa!

Koot

Saatavana koot: S – 3XL. Mitoitus on mielestämme suhteellisen istuva, joten jos tykkäät rennosta vaatetuksesta, niin suosittelemme ostamaan yhden koon isomman kuin normaalisti. Henkilökunnastamme 185cm/92kg kaveri käyttää XXL-kokoa. 175kg/75kg käyttää L-kokoa.

Muuta Helikonin fleecet löydät täältä!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Helikon Alpha Grid Fleece
– Musta
– Ohutta grid fleece -kangasta, toimii hupparina ilman huppua, aivan loistava kevät/välitakki
– Kevyt
– Kätevät taskut
– Kiristettävä helma
– Vahvat materiaalit

 

Saatat myös pitää...