facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Harmaa

68,00 

0 out of 5

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Harmaa, vahvaa nylonkudosta, vankka AustriAlpin-metallisolki, valmistaja Helikon – Puola

Katso alasvetovalikosta varastotilanteemme, sillä saatavuus uusissa Helikoneissa on rajoitettu!

Poista

Kuvaus

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Harmaa, vahvaa nylonkudosta, lukittuva metallisolki, taatusti kestävät materiaalit, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Harmaa

Tämä jämäkkärakenteinen ja lukittuvan solkensa ansiosta näppärä taktinen vyö on osa Helikonin uutta Urban Tactical -mallistoa. UT-linja kokoaa sotilastason tekniikan ja kestävyyden arkikäyttöisen näppärään muotoon. Vyössä on samalla leveyttä myös ammattilaiskäyttöön, kuten vartijoiden tai järjestyksenvalvojien varustetaskuja varten. Yksinkertaisen AustriAlpin-pikakiinnityssoljen ansiosta vyö on todella nopeasti avattu tai lukittu. Kerran passeliksi säädetty vyö on tukeva ja helppo asentaa/irroittaa irtoavan soljen ansiosta.

Materiaali

Vyön materiaali on 100% vahvaa sotilastason nylonia ja solki terästä.

Paino

Materiaaliensa runsaudesta ja rakenteensa vankkuudestaan huolimatta Helikon Cobra Tactical Belt Vyö on kevyt kantaa. Painoa L-kokoiselle vyölle kertyy vain 221 grammaa.

Mitat

Vyö on 4,5 cm leveä. Sopii siis myös yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä lisätarviketaskuja sun muita koteloita sekä kiinnikkeitä ajatellen.

Muuta

Yhdistä tämä vyö mihin tahansa Helikonin taktisiin housuihin tai muihin BDU-/sotilashousuihimme. Varsinkin Helikon+Helikon-yhdistelmä on mielestämme väreistä riippumatta varsin pätevän näköinen. Näillä varusteilla pystyykin sitten tekemään jo aikamoisia immelmanneja töissä ja vapaa-aikana. Kaikenkaikkiaan vyö on harvinaisen vahvaa tekoa jopa meidän mittapuussamme, vaikka Helikon alleviivaakin seuraavaa: ei saa käyttää kiipeilyvyönä tai LSE(Logistics Support Equipment)-hommissa.

Helikon

1990-luvun alkupuolella Helikon tunnettiin kotimaassaan puolassa lähinnä sotilasvaatteiden ja varusteiden ylijäämäkauppana. Yritys keksi itsensä uudestaa, kun Helikon aloitti oman sotilastason tuotelinjansa valmistamisen 1999, jolloin pääpaino oli kenttäpuvuissa ja niihin kuuluneiden housumallien siviiliversioissa.

Puolalaisten mallisto on pistämättömän laadukkaista tuotteista koostettu kaikenkattava paketti taktisista vaatteista pitävälle kuluttajalla, olit sitten retkeilijä, vartija, sotilas, yleisesti ulkona liikkuva tai vaikka nöyrä mukavuudenhaluinen duunari. Helikon tuottaa tavaransa oman osaavan tiiminsä lähtökohdista, mutta varsinaisen kulutustestauksen tekevät vaativat ja samalla fanaattiset Helikon-fanit, joille kompromissi laadussa, hinnassa ja käytettävyydessä ei tule kysymykseen.

Jatkuvasti uusiutuvasta Salaisen Agentin Helikon-valikoimasta löydät uusimmat taktiset vaatteet sekä BDU-puvut. Housut, reput, vyöt, erätarvikkeet ja niiden uusimmat maastokuviomallit, softshell-takit ja jopa talvivarusteet ovat nykyisin pysyvä osa Agentin repertuaaria. Olemme ylpeitä Helikonin osaamisesta ja myymme heidän tuotteitansa mielellämme jatkossakin.

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– PS-CC4-NL
– Taktinen nylonvyö joka on helppo säätää
– Harmaata nylonia
– Teräksinen AustriAlpin pikasolki
– Todella jämäkkä rakenne
– Kestävät materiaalit

Lisätiedot

Koko

120CM, 130CM, 140CM

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä