• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Musta

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta, lukittuva metallisolki, taatusti kestävät materiaalit, valmistaja Helikon – Puola

Nyt tätä mahtavaa taktista vyötä saa mustanakin!

78,00 € 59,80 €

Tyhjennä valinta

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta, lukittuva metallisolki, taatusti kestävät materiaalit, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Cobra Tactical Belt Vyö Musta

Tämä jämäkkärakenteinen ja lukittuvan solkensa ansiosta näppärä taktinen vyö on osa Helikonin uutta Urban Tactical -mallistoa. UT-linja kokoaa sotilastason tekniikan ja kestävyyden arkikäyttöisen näppärään muotoon. Vyössä on samalla leveyttä myös ammattilaiskäyttöön, kuten vartijoiden tai järjestyksenvalvojien varustetaskuja varten. Yksinkertaisen AustriAlpin-pikakiinnityssoljen ansiosta vyö on todella nopeasti avattu tai lukittu. Kerran passeliksi säädetty vyö on tukeva ja helppo asentaa/irroittaa irtoavan soljen ansiosta. Saatavana useassa eri värissä!

Materiaali

Vyön materiaali on 100% vahvaa sotilastason nylonia ja solki terästä.

Paino

Materiaaliensa runsaudesta ja rakenteensa vankkuudestaan huolimatta Helikon Cobra Tactical Belt Vyö on kevyt kantaa. Painoa L-kokoiselle vyölle kertyy vain 221 grammaa.

Mitat

Vyö on 4,5 cm leveä. Sopii siis myös yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä lisätarviketaskuja sun muita koteloita sekä kiinnikkeitä ajatellen.

Tarkat senttimitat /vyön eri koot:

M – 120cm

L – 130cm

XL – 140cm

Muuta

Yhdistä tämä vyö mihin tahansa Helikonin taktisiin housuihin tai muihin BDU-/sotilashousuihimme. Varsinkin Helikon+Helikon-yhdistelmä on mielestämme väreistä riippumatta varsin pätevän näköinen. Näillä varusteilla pystyykin sitten tekemään jo aikamoisia immelmanneja töissä ja vapaa-aikana. Kaikenkaikkiaan vyö on harvinaisen vahvaa tekoa jopa meidän mittapuussamme, vaikka Helikon alleviivaakin seuraavaa: ei saa käyttää kiipeilyvyönä tai LSE(Logistics Support Equipment)-hommissa.

Helikon

1990-luvun alkupuolella Helikon tunnettiin kotimaassaan puolassa lähinnä sotilasvaatteiden ja varusteiden ylijäämäkauppana. Yritys keksi itsensä uudestaa, kun Helikon aloitti oman sotilastason tuotelinjansa valmistamisen 1999, jolloin pääpaino oli kenttäpuvuissa ja niihin kuuluneiden housumallien siviiliversioissa.

Puolalaisten mallisto on pistämättömän laadukkaista tuotteista koostettu kaikenkattava paketti taktisista vaatteista pitävälle kuluttajalla, olit sitten retkeilijä, vartija, sotilas, yleisesti ulkona liikkuva tai vaikka nöyrä mukavuudenhaluinen duunari. Helikon tuottaa tavaransa oman osaavan tiiminsä lähtökohdista, mutta varsinaisen kulutustestauksen tekevät vaativat ja samalla fanaattiset Helikon-fanit, joille kompromissi laadussa, hinnassa ja käytettävyydessä ei tule kysymykseen.

Miksi Agentti myy Helikonia?

Jatkuvasti uusiutuvasta Salaisen Agentin Helikon-valikoimasta löydät uusimmat taktiset vaatteet sekä BDU-puvut. Housut, reput, vyöt, erätarvikkeet ja niiden uusimmat maastokuviomallit, softshell-takit ja jopa talvivarusteet ovat nykyisin pysyvä osa Agentin repertuaaria. Olemme ylpeitä Helikonin osaamisesta ja myymme heidän tuotteitansa mielellämme jatkossakin.

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– PS-CC4-NL
– Taktinen nylonvyö joka on helppo säätää
– Mustaa nylonia
Teräksinen AustriAlpin pikasolki
– Todella jämäkkä rakenne
– Kestävät materiaalit