facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Helikon Delta Tactical Takki Musta

99,99 

0 out of 5

Helikon Delta Tactical Takki Musta, ”shark skin” -pintakangas, pitää tuulta ja vettä, tarranauhapaikat molemmilla hihoilla, hengittävä, kevyt, saat pakattua pieneen tilaan, valmistaja Helikon – Puola

Uusi Delta-takki nyt tarrapaikoilla! Huippulaatuinen Softshell-takki, joka on kevyt ja kestävä!

Poista

Kuvaus

Helikon Delta Tactical Takki Musta, softshell, uusi Delta-malli tarranauhapaikoilla, ”shark skin” -pinta, pitää tuulta ja vettä, hengittävä, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Delta Tactical Takki Musta

Kevyt, hengittävä ja säätäpitävä takki eli softshell on yhä useamman Agentin asiakkaan vaatekaapista löytyvä varuste. Lyhyesti määriteltynä tämä takki tai paksu aluspaita on jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu vaate, jonka ominaisuudet mahdollistavat ympärivuotisen käytön. Tässä Helikonin versiossa tekniset ominaisuudet korostuvat vielä entisestään, sillä erityinen teflonpinnoitettu kangas kuivaa nopeasti ja hengittää myös rankempien ponnistelujen aiheuttaman lämmön tehokkaasti pihalle. Reissaava softshellin käyttäjä pysyy kuivana ja määränpää tuntuu tästä johtuen taas vähän miellyttävämmältä saavuttaa. Urheilijan hikoilu pysyy aisoissa tehokkaan viilentymisen ansiosta. Kalastaja pärjää viimassa ja tuiskussa vedenpitävyyden ansiosta. Vaikka et olisikaan rankaisemassa itseäsi liikunnalla, on softshell erinomainen vaate esimerkiksi mökkireissujen pihahommiin ja viileämpiin iltoihin- Pieneen tilaan mahtuva Delta on erinomainen aina mukana kulkeva varotoimi, jos sää yhtäkkiä muuttuukin tai joudut akuutisti luonnon armoille.

Tämä uusi Delta-malli on saanut lisänimen ”Tactical”, sillä siihen on asennettu tarranauhapaikat molempiin hihoihin. Niihin voit sitten liittää melkein mitä vain, kuten tarranauhavalikoimamme osoittaa.

Materiaali

100% polyesteriä. Erittäin myötäilevää ja elastista ”Shark Skin” -materiaalia, jossa DuPont -teflonpinnoite. Hylkii vettä ja likaa. Painoa 680 grammaa.

Ominaisuudet

*Korkea kaulus, joka vuorattu eristävällä fleece-vuorella
*YKK-etuvetoketju tuuliläpällä ja leukasuojalla
*Pitää hengittävyyden erinomaisesti kaikissa olosuhteissa
*Vetoketjullinen ja suojattu rinta-asiakirjatasku
*Povitaskut, jotka pysyvät takin alla lämpiminä. Loistava ominaisuus valokuvaajille tai
älylaitteille akkujen sun muiden vuoksi.
*Etutaskut, jotka suljetaan vetoketjuilla
*Vahvistetut kyynärpäät
*Lukittavat ja säädettävät hihansuut
*Elastisten kumilankojen avulla säädettävä helma
*Kaikki vetoketjut YKK-mallisia – nämä kestää!

 Muuta

Koska Delta takki painaa vain 680 grammaa ja mahtuu puolen litran juomatölkin kokoiseen tilaan pakattuna, voimme koko Agentin väen puolesta suositella takkia softshelliä etsivälle. Toimii erinomaisesti myös välikerrastona, jos esimerkiksi päällystakkisi ei kestäisikään tuulta tai vettä. Värivaihtoehtoja on saatavilla maahantuojalta, joten kyselyä vaan meidän suuntaan, mikäli olemme olleet täydennysten kanssa laiskoja. Puh. 010-6173 700 ja kyselyt sähköpostiin agentti@salainenagentti.fi

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Helikon Delta Tactical Jacket Black
– Softshell-takki
– Väri musta
– Shark Skin -pinta (ei sisällä haita!)
– Tarranauhapaikat uutena ominaisuutena
– Hengittävä
– Pitää tuulta ja vettä

Tutustu laajaan Helikon takki valikoimaamme tästä!

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä