• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Helikon ECWCS Taktiset Talvihousut Camogrom

Helikon ECWCS Taktiset Talvihousut Camogrom, “Gen. II”-versio, vaalea maastokuviointi, elastinen vyötärökiristys, jämäkkä kangas, taktinen taskusommitelma, tehty kestävistä materiaaleista, valmistaja Helikon – Puola

Erinomaiset talvikauden kuorihousut taktiseen käyttöön ja vaellukselle!

90,00 € – 100,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon ECWCS Taktiset Talvihousut Camogrom, paksummat talvimallin kuorihousut, jämäkkä kangas, tehty kerrospukeutujalle, elastinen vyötärökiristys, taktinen taskusommitelma, valmistaja Helikon – Puola

Helikon ECWCS Taktiset Talvihousut Camogrom

Agentilta kysellään jatkuvasti kestäviä ja vettäpitäviä housuja ulkoilukäyttöön, mutta niiden pitäisi sitten kestää metsästyshommia, luontokuvauksen haasteita, testausta, maastosuunnistusta, vaelluksia ja yleisesti kaikkea lentämisestä 24/7 turpeessa turvallaan makoiluun. Ja sitten olisi vielä sen talvikaudenkin kestettävä. Nnnnnoh, me lyötiin puolalaisen Helikonin kanssa päämme yhteen, pyydettiin sieltä ja tietty muutamalta muulta valmistajalta myös järkevänhintaisia vettäpitäviä housuja testiin sekä vertailuun. Vaatimukset on kovat, hinta ei saa olla tähtitieteellinen ja saatavuuskin olisi kiva olla sellaista, ettei täydennyksiin mene kuukausia.

Kosteiden metsäreissujen, hirvimetsästelyn, viiden päivän vaellustestin, kosteiden mökkireissujen, kosteiden saunailtojen ja vielä kosteampien Salaisen Agentin virkistysviikonlopun jälkeen tulimme siihen tulokseen, ettemme pysty hyvällä omallatunnolla myymään muita taktisia talvikauden softshell-housuja kuin Helikonin valmistamia ECWCS:ia. Muista valmistajista ei kannata sen enempää puhua, sillä ne olivat joko aivan karmeita laadultaan tai käsittämättömän kalliita myydä ulos. Helikon on edullinen ja erittäin laadukas. Siksi se on Salaisen Agentin ensimmäinen myyntiin kelpuutettu vettäpitävä talvikauden kuorihousumalli.

Materiaali

Housujen materiaali on todella jämäkkää ja repäisylujaa, eikä kahise niin paljoa kuin esimerkiksi se perinteinen kurahousukangas. Pinnaltaan kangas on matta ja kiiltämätön. Siitä valuvat nopeasti pois sekä vesi että loska, eikä kankaaseen muodostu niin helposti  vesikertymiä. Painoa L-koon housuille kertyy vain ~615 grammaa!

Housujen kangas on kasattu 100% nylonista. Vedenpitävyys saadaan aikaan Helikon-Tex® Comfort H2O Proof -kalvorakenteella. Näin ollen housut pitävät erinomaisesti sekä tuulta, vettä, loskaa ja lunta sekä seisovaa vettä. Kankaalle on testattu 10 000 mm vedenpitävyys sekä 8000g/m2/24h hengittävyysaste.

Ominaisuusluettelo

*Elastinen vyötärö vyönsoljilla ja kuminauhalla
*Menee pieneen tilaan pakatessa
*Kaksi vahvennettua avointa etutaskua
*Kaksi vetoketjullista läpivientiä etutaskuille
*Vetoketjulliset lahkeet helpottavat pukeutumista
*Kaksi viistoitettua reisitaskua omalla kiristyksellä
*Vahvistetyt lahkeensuut, takamus ja polvet
*Napitettavat lahkeet
*Etuvetoketju
*Erinomainen hengittävyys 8000g/m2/24h
*Vedenpitävyys 10 000 mm
*Helikon-Tex® Comfort H2O Proof -materiaali
*Käytössä YKK-vetoketjut

Koko

Helikonin taktisen puolen housut tuotetaan nykyään yksinomaan kirjainkoottain ja toki useassa lahjemitassa. Tällä hetkellä LVL5 Softshell Pantseissa pätee kirjainkoot S-3XL ja eri lahkeenmitat Short-Regular-Long, joita on vaihtelevasti saatavilla. Housujen mitoissa on varmistettu, että housuja voi käyttää sekä sellaisenaan, lämpökerraston kanssa tai vaikka ihan kunnon reisitaskuhousujen päällä. Katso tarkat mitat alta ja tilaa sopivankokoiset kuoripöksyt omaan käyttöösi, äläkä välitä niistä kirjainkokomerkinnöistä!

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli tarvitset jotain puuttuvaa kokoa ja me pyrimme hankkimaan sen sinulle mahdollisimman pian! Soitto myymälään virka-aikoina 010-6173 701 tai sähköpostia osoitteeseen agentti@salainenagentti.fi tuottaa nopeimmat vastaukset meiltäpäin. Mikäli toiveesi on monimutkaisempi ja kokopuoli vielä hakusessa, kannattaa laittaa nimenomaan sähköpostia ja liittää mukaan omat mittasi, väritoiveet ja muut suoraan. Ohjaamme sitten tiedot maahantuojalle ja valmistajalle, ja saamme kaikista varmimmin juuri sinulle sopivat varusteet!

Alla vielä käsin mittaamamme vyötärömitat:

Kirjainkoko – Vyötärömitta senteissä min-max (suluissa tuumakoko) – Lahkeenpituus – Lahkeen sisäsauma

XS    – 88 cm (35″)    – 101 cm  – 73,5 cm
S     – 92 cm (37″)    – 104 cm  – 75,5 cm
M     – 96 cm (38″)    – 107 cm  – 77,5 cm
L     – 100 cm (40″)   – 110 cm  – 79,5 cm
XL    – 104 cm (42″)  – 113 cm  – 81,5 cm
XXL  – 108 cm (43″)   – 116 cm  – 83,5 cm
3XL – 108 cm (43″) – 119 cm – 85 cm

Muuta

Suosittelemme Helikon ECWCS Taktiset Talvihousut Camogrom:ia paitsi kestävistä tuotteista tykkääville siviileille, eräilijöille, metsämiehille, airsoftaajille, sienestäjille, lintubongareille, PV:n väelle ja supersankareille. Kokopuolesta vielä kertauksena tosiaan sen verran, että elastinen vyötärö tekee housuista hieman anteeksiantavammat istuvuuden suhteen, ja säätövaraa on varmasti tarpeeksi, kunhan oma ruho mahtuu yläpuolella olevan kokosektorin haarukkaan. Käytä omaa metsäkäytössä, eräkäytössä tai tetsauskäytössä olevaa varustustasi, mittaa vaatteiden päältä vyötärön koko ja valitse sen mukaan kuorihousut. Älä välitä kirjainkoosta, vaan varmista että housut varmasti menevät päälle ja toimivat käytössä. Koko on vain koko. Käsinmitatut mitat kertovat totuuden.

Helikonin kattavan reisitaskuhousuvalikoiman löydät kokonaisuudessaan Agentin hyllystä täältä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Taktiset talvikauden kuorihousut
– Helikonin tuotekoodi SP-EC2-NL
– Väljä kuorihousujen istuvuus
– Kirjainkoot
– Helikon-Tex® Comfort H2O Proof -kalvorakenne
– Huippulaadukkaat
– Elastinen vyötärö
– Taktinen taskulayout läpivienneillä
– Tilavat reisitaskuhousut
– Erittäin kestävät
– Menevät pakatessa pieneen tilaan

 

Saatat myös pitää...