• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Helikon Field Towel Pyyhe Coyote

Helikon Field Towel Pyyhe Coyote, mikrokuitua, omassa kantopussissa, koko 130 x 75 cm, valmistaja Helikon – Puola

Vain 220 grammaa painava kenttäpyyhe omalla kantopussilla!

22,00 € 18,00 €

Helikon Field Towel Pyyhe Coyote, vaalea hiekanvärinen kenttäpyyhe, kevyt paino – vain 220 grammaa, mikrokuitua, omassa kantopussissa, koko 130 x 75 cm, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Field Towel Pyyhe Coyote

Muistuuko mieleen tuo maaginen aika armeijassa, jolloin varustevarastolta saatu pyyhe oli ainoa väline, joka aktiivisesti hylki vettä? Tilanne kehittyi jopa niin pitkälle, että ainakin Santahaminan paratiisisaaren tarkka’ampujaleirillä parikin nohevaa taistelijaa käytti kyseistä peseytymisvälinettä väijyssä sadesuojana – tietenkin asiallisesti naamioituna. Ne ajat ovat jääneet taakse, mutta paljon miellyttävämpää olisi elo ollut, jos jokaisella taistelijalla olisi ollut mukanaan tälläinen vihreä armeijahenkinen kenttäpyyhe.

Helikon on onnistuneesti laittanut imukyvyn, kompaktin pakkauskoon ja keveyden samaan kuivaavaan pakettiin! Mukana tuleva kantopussi on erinomainen reissuruunan reppuun, sillä se pitää pyyhkeen puhtaana ja kompaktina. Tämäpä paitsi kuivaa, myös tuntuu vyötäröllä mukavammalta, kuin nuo inttiaikojen kauhtuneet ”pyyhkeet” eli korsupöytäliinat vm. ’39.

Materiaali

Mikrokuitua.

Koko & mitat

Pyyhkeelle tulee levitettynä kokoa 130 x 75 cm. Painoa kertyy vain noin viidennes tavallisen kylpypyyhkeen painosta eli vain 220 grammaa (kuivana).

Pyyhettä on saatavilla myös vihreänä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Kunnollinen armeijapyyhe
– Coyote eli hiekka/aavikko
– Mikrokuitua
– Kevyt ja kompakti
– Mukana vetoketjullinen kantopussi

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!