• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin,
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Helikon General Purpose Pouch Pystytasku Snowcamo

Helikon General Purpose Pouch Pystytasku Snowcamo, kätevästi lenkkikiinnitteinen, vaakasuoraan asennettava tarvikelaukku/lisätasku, vaalea moderni Pencott Snowdrift -maastokuviointi, MOLLE-yhteensopiva, nopeasti avattava vetoketjujen avulla, valmistaja Helikon – Puola

Komea lisätasku vaalealla Pencott Snowdrift -maastokuvioinnilla!

24,00 €

Helikon General Purpose Pouch Pystytasku Snowcamo, kätevästi lenkkikiinnitteinen, vaakasuoraan asennettava tarvikelaukku/lisätasku, vaalea moderni Pencott Snowdrift -maastokuviointi, MOLLE-yhteensopiva, nopeasti avattava vetoketjujen avulla, valmistaja Helikon – Puola

Helikon General Purpose Pouch Pystytasku Snowcamo

Tässä näppärässä ja kookkaamman sorttisessa lisätarviketaskussa on kunnolla tilaa taistelukentän tarpeisiin. Sisäpuolelle saa kätevästi järjestykseen esimerkiksi läjän muonaa, kompaktit kiikarit, lajitelman heitteitä, tulentekovälineet sekä polttoaineet tai pari keilaa ölppää. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma sen tinkimättömästä laadusta ja materiaalien kestosta. Siksipä näitä taskuja käytetään erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman. Taskun pohjassa on verkkorakenteinen ratkaisu auttamaan ilmankierron ja vedenpoiston kanssa.

Laajan lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

17 x 12 x 7 cm. Vetoisuus litran luokkaa.

Materiaali

100% Cordura® 500D -kangasta. Metallivetoketjut kumitetuilla vetimillä.

Monipuolisuus

Blackhawkin lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppu malleja joihin voi helposti kiinnittää myymiämme MOLLE Blackhawk lisätarviketaskuja.Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Myös joitakin taisteluliiveja  löytyy valikoimastamme.

Muuta

Tämä varuste on NATO-vaatturi Helikonin tuotos, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön, eli timpureille tai sotilaille. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustetaskumalli on perusteellisesti kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin erikoisjoukkojen käyttöön.

Mitä jos tuote on loppunut?

Jos jokin haluamasi lisätasku on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla loppunut tuote ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostioosoite ilmaantuvaan tietokenttään! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen tilauksen nopeasti tekevä saa varmasti myös haluamansa tuotteen!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Kookas lisätarviketasku
– Pystyyn asennettava
– Pencott Snowdrift -talvimaastokuvio
– Nopeasti avattava
– Sisäpuolella tarrapaneeli
– Taktinen sisäosien sommittelu
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...