• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Ghillie Tarkka-ampujan Naamiopuku Digicamo

Helikon Ghillie Tarkka-ampujan Naamiopuku Digicamo housut + takki + huppu + asenaamio, uusi, naamiosäiekangasta, mukana suojapussi, valmistaja Helikon – Puola

Tästä laadukas ”röllipuku” edullisesti, mukana oma maastokuvioitu kantopussi!

128,00 € 88,80 €

Tyhjennä valinta

Helikon Ghillie Tarkka-ampujan Naamiopuku Digicamo, housut + takki + huppu + asenaamio, naamiosäiekangasta, mukana suojapussi, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Ghillie Tarkka-ampujan Naamiopuku Digicamo

Helikon Ghillie Tarkka-ampujan Naamiopuku Digicamo, röllipuku on äärimmäisen mainio apuväline jos haluat pysyä visusti piilossa. Helikon on duunannut nämä puvut alunperin erikoisjoukkojen sotilaille, tiedustelijoille ja tarkka-ampujille. Paketissa on mukana univormun päälle puettava takki, housut, huppu ja erikseen vielä naamiohapsullinen remmi aseen naamioimista varten. Koko paketti toimitetaan kiristysremmeihin pakattuna ja naamiokuvioidussa suojapussissa.

Materiaali

Puku on valmistettu 100% polyesteristä.

Puku on kevyt tekokuitukerrasto jonka päälle on kudottu narumaista säiekangasta. Itse takin ja housujen kuviointi on digitaalinen maastokuvio. Et välttämättä tarvitse aivan hirveästi ylimääräisiä risuja tai oksia parhaan mahdollisen naamioarvon saamiseksi, sillä puvun vakioröyhelöt ovat varsin runsaat. Usemmiten näissä röllipuvuissa on vähän huonoa se fakta, että niiden värisävyt ovat Suomen oloihin liian vaaleita ja vaativat siten törkeästi duunia naamioarvon parantamiseen. Tämän puvun kanssa ei ole sitä ongelmaa, sillä peruskuosi on huomattamasti perinteistä amerikkalaista woodlandia tummempaa.

Ghillie puvun tekniset ominaisuudet

Painoa pakatulla puvulla ja suojapussilla 1640 grammaa.

Takki, huppu ja housut ovat erittäin kevyttä, kokoonpainuvaa ja hengittävää materiaalia

*Takissa elastiset kiinnitysklipsit vetoketjun sijaan

*Housuissa on näppärä elastinen vyötärö ja kiristykset nopeaa pukeutumista sekä riisumista varten

*Housuissa on myös läpiviennit etutaskuille

*Naamiohatussa verkkokangas hyönteisiltä suojautumista varten

Koot

Saatavilla koossa L (lapussa M/L)  ja XL (lapussa XL/2XL). L menee näppärästi 70-80 kiloiselle 170-180 cm kaverille ja XL-kokoa suosittelemme 80-100kg ja 180-200 cm kavereille. Puvun rakennehan on joustava ja väljä, joten ota ronskisti sopiva koko itsellesi!

Muuta

Housujen vyötäröllä on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla. Aseen ympärille käärittävä naamio sisältää narulenkin, joten sen kiinnittäminen esimerkiksi aseen piippuun on helppoa.
– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Housut + takki + huppu + asenaamio
– Mukana kantopussi ja kiristysremmit
– Heti käyttövalmis
– Naamioivat osat hapsumaista kangasta
– Woodland -väritys

Tilaa tästä huippukevyet Grom joukkojen reisitaskuhousut!

Saatat myös pitää...