• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Helikon Gunfighter Softshell Takki Camogrom

Helikon Gunfighter Softshell Takki Camogrom, hylkii vettä, hengittävä pintakangas, ammattilaistason softshell-takki,  reilunkokoinen huppu piilotettuna kaulukseen, kainaloissa vetoketjulliset tuuletusventtiilit, valmistaja Helikon – Puola

Maastokuvioitu softshell-takki Helikonilta!

175,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Gunfighter Softshell Takki Camogrom, hylkii vettä, hengittävä pintakangas, puolalainen camogrom-maastokuviointi, malliston paras softshell, ammattilaiskäyttöön soveltuva, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Gunfighter Softshell Takki Camogrom

Puolalaisen Helikonin vermeet ovat ajoittain pelottavan kovalaatuisia. Vaikka yritys työstää puolalaisten sotilaiden palveluskamat, sovelletaan siellä myös esimerkiksi brittien ja jenkkien BDU-mallistoja likimain samanlaisella laadulla. Tämä tällä kertaa esittelyssä oleva Gunfighter-takki on Helikonin näkemys amerikkalais-brittiläisestä palvelusmallisesta kalvotakista, joten takki toimii erinomaisesti kaikenlaisessa ammattilaiskäytössäkin. Tämä armeijan ja poliisin erikoisjoukkojen kanssa yhteistyössä tehty softshell kasaa yhteen pakettiin huiman määrä ominaisuuksian ja parhaan mahdollisen säänpitävyyden. Takkia saa myös muissa väreissä, jotka löydät täältä!

Materiaali

100% polyester-pintakangas on käsitelty likaa- ja vettähylkivällä Helikon-Tex Windblocker-kalvotekniikalla. Lisää pitävyyttä ja kestoa tuovat DuPont Teflon -pinnoite, joka helpottaa myös lian ja karkean materiaalin poistamista pinnoilta. Kevyt sade ei tule läpi, eikä tuuli jäädytä. Rankkasateessa takki suojaa vaihtelevasti, mutta meidän kokomuksemme mukaan kohtalaisesti, kunhan liikut etkä anna veden seisahtua pinnoille.

Paino & mitat

Takki on totta kai väljä, sillä nythän puhutaan sotilaskäyttöön tarkoitetusta takista. Kuvien malli käyttää normaalisti M-kokoa ( 178cm x 72 kg) ja tuoltapa näyttää M-kokoinen Gunfighter yllään. Painoa L-koon takilla on 975 grammaa. Lisää lämpöarvo takille saa, kun ymppää mukaan esim. Helikon Liberty Fleecetakin lämpövuoreksi ja varustus on kertaheitolla monipuolisempaa.

Ominaisuudet

Takissa on aikamoinen lista yksityiskohtia, jotka nyt luettelemme tässä siistinä listana. Kaikkihan pitävät listoista.

*Hengittävyys/vedenpitävyyskerroin 8000g/m2/24h
*Kaksisuuntainen etuvetoketju (YKK)
*Kokoontaittuva huppu
*Kainaloissa vetoketjulliset ilmanvaihtoaukot
*Tarranauhapaikat hihoissa
*Käsivarsitaskut kynäpaikoilla
*Kevyt fleecevuori sisällä
*Yksi povitasku
*Selkätasku läpiviennillä
*Monipuoliset rintataskut, muovirinkuloilla ja pienillä lisäosioilla
*Vasemmassa kyynärvarressa tasku
*Kyynärpäät tuplakankailla
*Säädettävät hihansuut
*Elastisen vyörätöresori

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun takkia on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi takin!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Softshell-takki joka kestää ja tuntuu hyvältä päällä
– Camogrom-kuviointi, samanoloinen kuin brittien MTP
– Kevyt fleecevuori, useita tuuletuskanavia
– Vettähylkivä kuoritakki
– Agentin Facebook-sivuilta löydät uutuustuotteemme ja tuoreimmat kuulumisemme!

Saatat myös pitää...