• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppuSuositeltu

Helikon HFG Sormettomat Hanskat

Helikon HFG Sormettomat Hanskat, todella miellyttävät ja napakat ”taktiset” sormettomat, ranteessa tarranauha kiristys, kämmenpuolella laadukasta nahkaa jonka kevyt pehmustus. Soveltuvat loistavasti kaikkiin urheilulajeihin ja vapaa-ajalle käytettäväksi.

39,60 € 29,70 €

Tyhjennä valinta

Helikon HFG Sormettomat Hanskat, edulliset ja pystyvät taktiset sormettomat, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja Helikon – Puola

Helikon HFG Sormettomat Hanskat

HFG eli Half Finger Gloves taktiset sormettomat on kehitetty erittäin lämpimien olosuhteiden taistelukentille suojaamaan käyttäjänsä käsiä rynnäköissä, suojautuessa ja yleisesti ympäristöltä, kuitenkaan haittaamatta ampumatekniikoita tai sormituntumaa. Siksipä tälläiset hanskat ovat omiaan modernin ampujan varustuksessa. Ammuskelit sitten oikeasti, harrastat airfsoftia tai paintballia, pyräilet kilaa tai harrastukseksi niin tästä löydät erinomaiset hanskat mukaasi!

Materiaali

Hanskojen materiaalilistaus on seuraavanlainen: 60% synteettistä nahkaa, 15% neopreeniä, 10% nylonia, 5% spandexia, 5% lycraa ja 5% iskunvaimmenukseen käytettyä pehmustegeeliä, joka suojaa kämmentä ja rystysiä. Painoa koko komeudelle kertyy 90 grammaa per hanskapari.

Muuta

Hanskoissa on rannekiristykset ja tiukka istuvuus kaikin puolin. Hanskat kannattaa valita yläkanttiin käsien koon mukaan eli ota suoraan isompi kuin mitä normaalisti käytät. Kämmenpuolella oleva iskusuojaus on todella tehokas iskujen vastaanottamiseen ja varsinkin pito on miellyttänyt. Kahden keskimmäisen sormen kohdalla on pieni uloke nahassa joka helpottaa sormettomien pois ottamista.

– Valmistaja Helikon, Puola
– Monikäyttöiset taktiset sormettomat
– Erinomainen sormituntuma
– Tarranauha rannekiristys
– Suojaavat geelipehmusteet kämmenelle ja rystysille
– Mustat