• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New1kpl jäljellä

Helikon Hybrid Tactical Reisitaskuhousut Musta

Helikon Hybrid Tactical Reisitaskuhousut Musta, joustavat ulkohousut taktisella otteella, paljon taskutilaa, erittäin laadukkaat ja vahvat materiaalit (ripstop puuvilla yhdistettynä versastretch softshell kankaaseen), joustava vyötärö, tarranauhallinen etusulku, YKK vetoketju sepaluksessa, valmistaja Helikon – Puola

Erinomainen taktinen reisitaskuhousumalli runsaalla joustolla!

85,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Hybrid Tactical Reisitaskuhousut Musta, joustavat ulkohousut taktisella otteella, paljon taskutilaa, erittäin laadukkaat ja vahvat materiaalit, joustava vyötärö, tarranauhallinen etusulku, YKK vetoketju sepaluksessa, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Hybrid Tactical Reisitaskuhousut Musta

Helikon on puolalainen yritys joka tekee kaikkea mainiota military-henkistä vaatetta ja varustetta. Uusimpina tulokkaina Puolanmaalta saapuivat Hybrid Tactical Pants Reisitaskuhousut, jotka vakuuttavat käyttömukaavuutensa ja laatunsa puolesta täydellisen näppäriltä jokapäivän housuilta. Nämä housut ovat ominaisuuksiltaan kuin firman Urban Tacticalit eli ne tulevat runsaalla taskutilalla sekä todella liikkuvaan ja raskaaseen käyttöön soveltuvat. Taskumäärä on sama, mutta kangas on erityisesti maasto-olosuhteita varten suunniteltu joustava ja erittäin kestävä ripstop-stretch-sekoite. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että kangas sekä kestää että joustaa!

Taskut

Hybrid reisitaskuhousuissa on kahdet avoimet etutaskut. Reisitaskuja on kaksi kappaletta, kummankin reisitaskun sisällä pieni erillistasku. Ne ovat todella kookkaat ja niiden läpät suljetaan vetoketjulla. Kaksi viistoa takataskua.

Materiaali

Helikonin uusi hybridirakenne on sopivassa suhteessa ripstop-kangasta ja VersaStretch softshell-materiaalia. Tarkka kokoonpano koostuu 50% polyesteristä, 23% puuvillasta, 23% nylonista ja 4% elastaanista. Kangas joustaa vyötäröltä, reisistä ja haaroista. Kangas on sellaisenaan aavistuksen likaa ja vettä hylkivää, joten ihan pienestä kurasta ja tihkusateesta ei joudu pesu-tai kuivatteluhommiin. Pese mieluiten max. 40 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaiset tai rumpukuivaa. Taino, jos rumpukuivaat, niin tosi alhasella lämpötilalla ja lyhyen aikaa. Paino 595 grammaa.

Kokotaulukko

Koko (cm) XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Vyörärö
minimi/maksimi
 74/81   – 78 / 86    – 83 / 91    – 88 / 96    – 93 / 101    – 98 / 106    – 103 / 111    – 108 / 116

Lahjemitta on tässä mallissa vakio 32″ eli ~81cm.

Muuta

Sepalus suljetaan vetoketjuilla. Leveä vyötärönauha on elastinen ja suljetaan edestä tarranauhalla. Persauksissa on reilusti joustavaa versastretch kangasta, joten kelpaa istua useampaankin otteeseen ilman pelkoa repeämisistä! Lahkeensuut muotoiltu ja vahvistettu kulutusta vastaan. Lahkeet eivät kapene nilkkaa kohden. Kuvassa esiintyvä jamppa on kokoa 34″32″ ja kuvattu tuote on L-kokoinen, joten normaalimitoitus pätee tähänkin vaatteeseen.

Tutustu vastaavaan housuun Pentagonilta tästä!

– Valmistaja Helikon, Puola
Reisitaskulliset taktiset housut stretchillä ja softshell kankaalla
– Kestävää polyesterripstopia ja stretch-kangasta
– Mustat
– Monipuolinen rakenne taskuineen
– Vahvistetut saumat

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus