facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
33 %
Säästä 4,00 €

Helikon Hyttysverkko Vihreä

12,00  8,00 

0 / 5

Helikon Hyttysverkko Vihreä, nylonia ja puuvillaa, kompakti, näppärä, erinomainen hätävara retkeilyvarustukseen, valmistaja Helikon – Puola

Varastossa

Kuvaus

Helikon Hyttysverkko Vihreä, nylonia ja puuvillaa, kompakti, näppärä, erinomainen hätävara retkeilyvarustukseen, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Hyttysverkko Vihreä

Kyllähän se nyt on selvää että hyttyset on aivan hanurista! Varsinkin jos pääsevät silmiin, nenään, suuhun tai korviin inisemään. Tähän löytyy vänkä ja taatusti katu-uskottava apu, nimittäin pään yli puettava hyttysverkko. Ideanahan on se, että hyttysverkko puetaan lakin tai pipan päälle ja kiristetään kauluksen paikkeilta siten, ettei hyttyslauma pääse kaulavaltimoon käsiksi.

Materiaali

Puuvillainen hattuosa. Verkko nylonia.

Muuta

Hatussa on kevyt tekokuituverkko, jonka voi myös käsitellä hyttysiä karkottavilla aineilla. Verkko on tarkoitettu puettavaksi hattusi päälle siten, ettei se kosketa ihoa, eivätkä hyttyset näin ollen ylety puremaan verkon läpi.

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Hatun päälle puettava malli
– Helikonin tuotekoodi CZ-MOS-PO-02
– Sopii useimpien päähineiden päälle
– Vihreä

Osta tästä Helikon tulentekovälineet mukaan retkelle!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä