• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 8kpl jäljellä

Helikon Hyttysverkko Vihreä

Helikon Hyttysverkko Vihreä, nylonia ja puuvillaa, kompakti, näppärä, erinomainen hätävara retkeilyvarustukseen, valmistaja Helikon – Puola

9,30 €

Helikon Hyttysverkko Vihreä, nylonia ja puuvillaa, kompakti, näppärä, erinomainen hätävara retkeilyvarustukseen, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Hyttysverkko Vihreä

Kyllähän se nyt on selvää että hyttyset on aivan hanurista! Varsinkin jos pääsevät silmiin, nenään, suuhun tai korviin inisemään. Tähän löytyy vänkä ja taatusti katu-uskottava apu, nimittäin pään yli puettava hyttysverkko. Ideanahan on se, että hyttysverkko puetaan lakin tai pipan päälle ja kiristetään kauluksen paikkeilta siten, ettei hyttyslauma pääse kaulavaltimoon käsiksi.

Materiaali

Puuvillainen hattuosa. Verkko on lujaa ja sitkeää nylonia, joka ei antaudu luonnonvoimien armoilla ihan heti. Kunhan et mene töllistelemään avotulta senttimetrien päästä tämä päässäsi!

Muuta

Hatussa on kevyt keinokuituverkko, jonka voi myös käsitellä hyttysiä karkottavilla aineilla. Verkko on tarkoitettu puettavaksi hattusi päälle siten, ettei se kosketa ihoa, eivätkä hyttyset näin ollen ylety puremaan verkon läpi. Jos olet lähdössä pidemmälle reissulle ja tykkäät työstää omat tulet ruoanlaittoon, niin kannattaa napata tästä Helikon tulentekovälineet mukaan retkelle!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Hatun päälle puettava malli
– Helikonin tuotekoodi CZ-MOS-PO-02
– Sopii useimpien päähineiden päälle
– Vihreä

 

Saatat myös pitää...