• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

Helikon Impact Duty Taktiset Hanskat

Helikon Impact Duty Taktiset Hanskat, miellyttävät ja napakat taktiset hanskat, ranteessa tarranauhakiristys, kämmenpuolella laadukasta nahkaa, kevyt pehmustus, valmistaja Helikon – Puola

Tukevat taktiset hanskat – myös syys- ja kevätkeleille!

45,00 € 33,75 €

Tyhjennä valinta

Helikon Impact Duty Taktiset Hanskat, edulliset ja pystyvät taktiset sormikkaat hanskat, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Impact Duty Taktiset Hanskat

Nämä sotilastason taktiset talvihanskat on kehitetty kylmien olosuhteiden taistelukentille suojaamaan käyttäjänsä käsiä rynnäköissä, suojautuessa ja yleisesti ympäristöltä, kuitenkaan haittaamatta ampumatekniikoita tai sormituntumaa. Siksipä tälläiset hanskat ovat omiaan modernin ampujan varustuksessa. Ammuskelit sitten oikeasti, harrastat airfsoftia tai paintballia, pyöräilet risukoissa tai yleisesti telot kätesi harrastuksena, niin tästä löydät erinomaiset hanskat mukaasi!

Materiaali

Hanskojen materiaalilistaus on seuraavanlainen: 60% synteettistä nahkaa, 15% spandexia, 10% neopreeniä, 10% EVA ja 5% iskunvaimmenukseen käytettyä pehmustegeeliä, joka suojaa kämmentä ja rystysiä. Painoa koko komeudelle kertyy 90 grammaa per hanskapari.

Muuta

Hanskoissa on rannekiristykset ja tiukka istuvuus kaikin puolin. Hanskat kannattaa valita yläkanttiin käsien koon mukaan eli ota suoraan isompi kuin mitä normaalisti käytät. Kämmenpuolella oleva iskusuojaus on todella tehokas iskujen vastaanottamiseen ja varsinkin pito on miellyttänyt. Hanskoissa on pieni uloke joka helpottaa hanskojen riisumista.

– Valmistaja Helikon, Puola
Monikäyttöiset taktiset hanskat
– Erinomainen sormituntuma
– Tarranauhallinen rannekiristys
– Suojaavat rakenteet kämmenelle ja rystysille
– Mustat