facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Helikon Impact Heavy Duty Taktiset Hanskat

45,00 

0 out of 5

Helikon Impact Heavy Duty Taktiset Hanskat, miellyttävät ja napakat taktiset hanskat, ranteessa tarranauhakiristys, kämmenpuolella laadukasta nahkaa, kevyt pehmustus, valmistaja Helikon – Puola

Tukevat taktiset hanskat – myös syys- ja kevätkeleille!

Poista

Kuvaus

Helikon Impact Heavy Duty Taktiset Hanskat, edulliset ja pystyvät taktiset sormettomat, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Impact Heavy Duty Taktiset Hanskat

Nämä sotilastason taktiset talvihanskat on kehitetty kylmien olosuhteiden taistelukentille suojaamaan käyttäjänsä käsiä rynnäköissä, suojautuessa ja yleisesti ympäristöltä, kuitenkaan haittaamatta ampumatekniikoita tai sormituntumaa. Siksipä tälläiset hanskat ovat omiaan modernin ampujan varustuksessa. Ammuskelit sitten oikeasti, harrastat airfsoftia tai paintballia, pyöräilet risukoissa tai yleisesti telot kätesi harrastuksena, niin tästä löydät erinomaiset hanskat mukaasi!

Materiaali

Hanskojen materiaalilistaus on seuraavanlainen: 60% synteettistä nahkaa, 15% spandexia, 10% neopreeniä, 10% EVA ja 5% iskunvaimmenukseen käytettyä pehmustegeeliä, joka suojaa kämmentä ja rystysiä. Painoa koko komeudelle kertyy ~100 grammaa per hanskapari riippuen koosta.

Muuta

Hanskoissa on rannekiristykset ja tiukka istuvuus kaikin puolin. Hanskat kannattaa valita yläkanttiin käsien koon mukaan eli ota suoraan isompi kuin mitä normaalisti käytät. Kämmenpuolella oleva iskusuojaus on todella tehokas iskujen vastaanottamiseen ja varsinkin pito on miellyttänyt. Hanskoissa on pieni uloke joka helpottaa hanskojen riisumista.

– Valmistaja Helikon, Puola
– Monikäyttöiset taktiset hanskat
– Erinomainen sormituntuma
– Tarranauhallinen rannekiristys
– Suojaavat rakenteet kämmenelle ja rystysille
– Mustat

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä