• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Level 5 Softshell Tactical Reisitaskuhousut Vihreä

Helikon Level 5 Softshell Tactical Reisitaskuhousut Vihreä, kevyet vettäpitävät housut taktiseen- ja eräkäyttöön, jämäkkä kangas, nopeat pukea ja riisua, elastinen vyötärökiristys, taktinen taskusommitelma, valmistaja Helikon – Puola

Vihdoin kunnon taktiset ja vedenpitävät softshell-housut Helikonilta!

 

129,00 € 96,75 €

Tyhjennä valinta

Helikon Level 5 Softshell Tactical Reisitaskuhousut Vihreä, kevyet vettäpitävät housut taktiseen- ja eräkäyttöön, jämäkkä kangas, nopeat pukea ja riisua, elastinen vyötärö- ja nilkkakiristys, taktinen taskusommitelma, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Level 5 Softshell Tactical Reisitaskuhousut Vihreä

Agentilta kysellään jatkuvasti kestäviä softshell-housuja ulkoilukäyttöön, mutta niiden pitäisi sitten kestää metsästyshommia, luontokuvauksen haasteita, testausta, maastosuunnistusta, vaelluksia ja yleisesti kaikkea lentämisestä 24/7 turpeessa turvallaan makoiluun. Nnnnnoh, me lyötiin puolalaisen Helikonin kanssa päämme yhteen, pyydettiin sieltä ja tietty muutamalta muulta järkevänhintaisia vettäpitäviä housuja testiin. Vaatimukset on kovat, hinta ei saa olla tähtitieteellinen ja saatavuuskin olisi kiva olla sellaista, ettei täydennyksiin mene kuukausia.

Mihin käyttöön?

Kosteiden metsäreissujen, hirvimetsästelyn, viiden päivän vaellustestin, kosteiden mökkireissujen, kosteiden saunailtojen ja vielä kosteampien Salaisen Agentin virkistysviikonlopun jälkeen tulimme siihen tulokseen, ettemme pysty hyvällä omallatunnolla myymään muita taktisia softshell-housuja kuin Helikonin valmistamia LVL5:ia. Muista valmistajista ei kannata sen enempää puhua, sillä ne olivat joko aivan karmeita laadultaan tai käsittämättömän kalliita myydä ulos. Helikon on edullinen ja erittäin laadukas. Siksi se on Salaisen Agentin ensimmäinen myyntiin kelpuutettu softshell-housumalli.

Materiaali

Housujen materiaali on todella jämäkkää ja repäisylujaa, eikä kahise niin paljoa kuin esimerkiksi se perinteinen tuulipukukangas. Pinnaltaan kangas on aavistuksen ”shark skin” -tyylisen karhea, joten siitä valuvat sekä vesi että loska pois tehokkaasti, eikä kankaaseen muodostu niin helposti vettyviä ”lammikoita” ja vesikertymiä. Painoa L-koon housuille kertyy vain ~505 grammaa!

Housujen kangas on kasattu nylon-spandexista (98% / 2%), housujen soft shell  -ominaisuus saadaan aikaan DuPont™ Teflon-pinnoitteella. Näin ollen housut pitävät hienosti sekä tuulta, vettä, loskaa ja lunta.

Ominaisuusluettelo

*Elastinen vyötärö tarranauhakiristyksellä
*Menee pieneen tilaan pakatessa
*Kaksi vahvennettua avointa etutaskua
*Kaksi vetoketjullista läpivientiä etutaskujen takana
*Vetoketjulliset lahkeet helpottavat pukeutumista
*Kaksi viistoitettua reisitaskua omalla kiristyksellä
*Vahvistetyt lahkeensuut
*Napitettavat lahkeet
*Etuvetoketju
*Erinomainen hengittävyys
*Teflon DuPont -käsitelty materiaali
*Käytössä YKK-vetoketjut

Koko

Helikonin taktisen puolen housut tuotetaan nykyään yksinomaan kirjainkoottain ja toki useassa lahjemitassa. Helikon Level 5 Softshell Tactical Reisitaskuhousut Vihreä noudattavat kirjainkokoja S-3XL ja eri lahkeenmitat Short-Regular-Long, joita on vaihtelevasti saatavilla. Housujen mitoissa on varmistettu, että housuja voi käyttää sekä sellaisenaan, lämpökerraston kanssa tai vaikka ihan kunnon reisitaskuhousujen päällä. Katso tarkat mitat alta ja tilaa sopivankokoiset kuoripöksyt omaan käyttöösi, äläkä välitä niistä kirjainkokomerkinnöistä!

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli tarvitset jotain puuttuvaa kokoa ja me pyrimme hankkimaan sen sinulle mahdollisimman pian! Soitto myymälään virka-aikoina 010-6173 701 tai sähköpostia osoitteeseen agentti@salainenagentti.fi tuottaa nopeimmat vastaukset meiltäpäin. Mikäli toiveesi on monimutkaisempi ja kokopuoli vielä hakusessa, kannattaa laittaa nimenomaan sähköpostia ja liittää mukaan omat mittasi, väritoiveet ja muut suoraan. Ohjaamme sitten tiedot maahantuojalle ja valmistajalle, ja saamme kaikista varmimmin juuri sinulle sopivat varusteet!

Alla vielä käsin mittaamamme vyötärömitat:

Kirjainkoko – Vyötärömitta senteissä min-max (suluissa tuumakoko) – Lahkeenpituus – Lahkeen sisäsauma

XS    – 74-84 cm  (29-33″)    – 105 cm   – 78 cm
S       – 78-88 cm (30-34″)     –  107 cm  – 79 cm
M      – 82-92 cm (32-36″)     – 109 cm  – 80 cm
L        – 86-96 cm (33-37″)     – 111 cm   – 81 cm
XL     – 90-100 cm (35-39″)  – 113 cm   – 82 cm
XXL  – 94-104 cm (37-41″)   – 115 cm    – 83 cm

Muuta

Suosittelemme näitä pöksyjä kestävistä tuotteista tykkääville, eräilijöille, metsämiehille, airsoftaajille, sienestäjille, lintubongareille, PV:n väelle ja supersankareille. Kokopuolesta vielä kertauksena tosiaan sen verran, että elastinen vyötärö tekee housuista hieman anteeksiantavammat istuvuuden suhteen, ja säätövaraa on varmasti tarpeeksi, kunhan oma ruho mahtuu yläpuolella olevan kokosektorin haarukkaan. Käytä omaa metsäkäytössä, eräkäytössä tai tetsauskäytössä olevaa varustustasi, mittaa vaatteiden päältä vyötärön koko ja valitse sen mukaan kuorihousut. Älä välitä kirjainkoosta, vaan varmista että housut varmasti menevät päälle ja toimivat käytössä. Koko on vain koko. Käsinmitatut mitat kertovat totuuden.

Helikonin kattavan reisitaskuhousuvalikoiman löydät kokonaisuudessaan Agentin hyllystä täältä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Taktiset softshell-housut
– Väljä kuorihousujen istuvuus
– Kirjainkoot
– Teflon DuPont-kangas
– Vihreät, virallinen väri ”Alpha Green”
– Huippulaadukkaat
– Elastinen vyötärö
– Taktinen taskulayout läpivienneillä
– Tilavat reisitaskuhousut
– Erittäin kestävät
– Menevät pakatessa pieneen tilaan

Saatat myös pitää...