• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Helikon Liberty Heavy Fleecetakki Harmaa

Helikon Liberty Heavy Fleecetakki Harmaa, taktinen fleecetakki, virallinen väri ”shadowgrey”, korkea lämmöneristys, painaa alle kilon (L-koko), myös erinomainen lämmin kylmemmän kelin aluskerrasto, valmistaja Helikon – Puola

115,00 € 101,20 €

Tyhjennä valinta

Helikon Liberty Heavy Fleecetakki Harmaa, virallinen väri ”shadowgrey”, taktinen fleecetakki, korkea lämmöneristys, kevyt, vahvikkeet hartioilla ja hihoissa, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Liberty Heavy Fleecetakki Harmaa

Tämä Helikonin virtaviivainen taktinen raskas fleece-takki on suunniteltu rankkaan käyttöön ja ankariin sääolosuhteisiin. Takissa on runsaasti taskutilaa pienemmille varusteille. Kyynärpäät sekä hartiat on suojattu kovaa kulutusta vastaan. Helikonin fleece-takit käyvät sellaisenaan vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien varusteeksi aktiiviseen käyttöön ja aivan normaalille ulkoilusta pitävälle henkilölle. Lisäksi sekä perusmallinen Patriot- että vahvistetty Liberty-mallit ovat eräreissaajien suosiossa. Tekokuituvaatteethan toki kastuvat kuten puuvilla tai villakuositkin, mutta ne kuivavat nopeammin ja pitävät lämpöä paremmin märkänä kuin useat luonnonmateriaalit.

Ominaisuudet

*Erittäin korkea lämmöneristys paksun polyesterkankaan vuoksi
*Kunnon YKK-vetoketju
*Korkea kaulus
*Hihoissa taskut ja tarranauhapaneelit merkeille
*Kainaloissa ilmanvaihtoaukot
*Takatasku läpiviennillä ja vetoketjuilla
*Rintataskut johtoläpiviennillä, D-ringeillä ja laitepaikoilla
*Tasku vasemmassa kyynärvarressa
*Vahvennetut kyynärpäät ja hartiat
*Kiristettävät tarranauhalliset hihansuut
*Kiristettävä helma
*Painoa vain 920 g (L-koko)

Materiaali

100% polyesteriä. Helikonin omaa Double Superfine Fleece -kangasta 390g/m2 -vahvuudella.

Muuta

Päällä Liberty on mukavan pehmeät ja kevyt. Ilmanvaihto on taatusti toimivaa avattavilla kainaloventeillä. Toisaalta, kiristettävät hihat ja helma pitävät lämmön sisällä kun tulee oikeasti kylmä. Piilohuppu tarjoaa tarvittaessa erinomaisen suojan pyryssä ja kovassa tuulessa. Kaiken kaikkiaan Liberty on erinomainen välikelin vaate, lämpökerraston osa kuoritakin kanssa ja loistava aktiivisen luonnossaliikkujan vaate talvella.

Saatavana mustan lisäksi useissa eri väreissä kuten PL Woodland, Coyote, Camogrom, Olive Green/Black, Foliage, Jungle, Multi Terrain Camo sekä Shadow Grey, jotka ovat erikoistilattavia malleja kauttamme. Helikonin toimitusajat ovat ajoittain pitkiä, mutta mikäli haluat erikoisvärisen Libertyn, ole yhteydessä meihin agentti@salainenagentti.fi ja me selvitämme saatavuuden ennen ostopäätöstä.

Koot

Saatavana koot: S – 3XL. Mitoitus on mielestämme väljän-/rennonpuoleinen, joten jos tykkäät istuvammasta vaatetuksesta, suosittelemme ostamaan yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

Todella rankkaan sotilaskäyttöön tarkoitetun taktisen ja samaten harmaan Helikon PCS Smock Takin löydät täältä!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Helikon Liberty Heavy Fleece (BL-LIB-HF)
– Harmaa, virallinen värin nimi ”shadowgrey”
– Paksua polyesterkangasta
– Kevyt
– Kätevät ilmanvaihtoaukot
– Kiristettävät hihat ja helma
– Vahvikekangasta hartioilla ja hihoissa

 

Saatat myös pitää...