• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Helikon LVL7 Talvitakki Musta

Helikon LVL7 Talvitakki Musta, Huippukevyt, säätäpitävä, lämmin ja pakattavissa pieneen tilaan!  Vettähylkivä, hengittävä, lämmin ja jämäkkä sotilastason talvitakki, valmistaja Helikon – Puola

288,00 € 140,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon LVL7 Talvitakki Musta, huipputekninen talvitakki, säänkestävä, runsaasti taskutilaa, hihamerkkipaikat, valmistaja Helikon – Puola

Helikon LVL7 Talvitakki Musta

Perinteisistä kuivan talvikelin takeista ei oikein tahdo löytyä lämpöä kun taivas nakkelee niskaan tiskirättejä eli vesi-loska-räntää. Helikonin Level 7 talvitakki on aikamoisen kykenevä täysin lämpöeristetty talvitakki erityisesti Etelä-Suomen vaihteleviin talvikeleihin. Erinomaisen säänkestävyyden mahdollistavat laadukkaat lämpömateriaalit toppauksessa ja Climashield® Apex™ -materiaalia hyödyntävä pintakangas. Vettähylkivä kuosi suojaa kosteudelta, pitää tuulta ja varmistaa käyttäjänsä pysyvän lämpimänä myös napakoilla pakkasilla. Tässä vaiheessa joku voisi jo luulla, että LVL7 on liikkuvalle ihmiselle varsin kuuma vaate talvellakin, mutta pelko pois, sillä takki on säänkestävyytensä lisäksi erittäin hengittävä! Liikkeessä vapautuva kosteus poistuu takin läpi ulkoilmaan ja lämpö jakautuu tasaisesti vaatteen sisällä. Sääsuojan kruunaa topattu ja iso – kypäränkin kanssa käytettäväksi soveltuva – piilotettava huppu, joka jakaa samat säänkestävät ominaisuudet kuin takkikin.

Materiaali

Ulkokuorikangas on nylon ripstop-tekniikalla toteutettua, erittäin repisylujaa materiaalia. Climashield® Apex™ insulaation taso on 100 g/m2 kehon alueella ja 67 g/m2 hupussa. Käsivarsissa velcro-laatat tarramerkkejä varten.

Taskutilaa

Erityismaininnan Helikon LVL7 talvitakki saa todella erikoisesta ja kattavasta taskuvalikoimastaan. Aluksikin takissa on isot tasku rinnassa ja selän puolella, mutta niissä voi takin erinomaisen lämmöneristyksen ja hengittävyyden takia myös lämmitellä elektroniikkaa tai kuivattaa pieniä tavaroita, jotka ovat pääseet kastumaan. Tässä toiminnassa auttavat erityisen tehokkaasta takin sisäpuolen verkkotaskut, joissa ilma kiertää vieläkin paremmin. Takissa on myös huippukätevä vesitiiviiksi suljettava “kuivatasku”, johon saat tärkeät asiakirjat tai esimerkiksi rahat turvaan luonnonvoimilta.

Koot

S – 160-165kg/60-65kg
M – 165-175cm/70-80kg
L – 175-185cm/80-90kg
XL – 185-190cm/90-100kg

Muuta

Lisäominaisuuksiahan tämän tason talvitakissa on vaikka kuinka, mutta tärkeimmiksi voidaan säänkestävyyden kaveriksi nostaa erinomainen lämmöneristys myös märkänä. Climashield® Apex™-pintakangas kuivuu samantien tien. Pintakangas on samaten ripstop-kuvioitua, joten se ei repeile ja hajoa kuten normaali sileä nylonkuosi. Pienet terävien esineiden, oksien tai vastaavien tekemät reiät eivät ala repeämään isommiksi, vaan ne on helppo huomata, korjata ja paikata ennen isompaa vahinkoa. Näin takki pitää suorituskykynsä vuosien varrella. Takissa on korkea fleecevuorattu kaulus, joka pitää kaulan ja niskan lämpimänä, vaikka huppu ei olisikaan ylhäällä. Takki suljetaan vankalla YKK-vetoketjulla ja hihojen sekä vyötärön tiukkuutta voit säätää erityisillä kiristysremmeillä. Lopuksi pitää vielä huomauttaa, että takki menee todella pieneen tilaan pakattuna, joten jos omistat kätevät rullattavan säilytyspussin, voit pakata LVL7:n todella pieneen tilaan reppuun tai rinkkaan. Tilaa myös Helikon LVL2 taktinen kerrasto Helikon LVL7 talvitakin alle tästä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Tekninen talvitakki
– Väri musta
– Runsaasti erikoistaskuja
– Runsaasti teknisiä ominaisuuksia
– Hengittää
– Hylkii vettä
– On erittäin lämmin myös märkänä
– Erittäin lämmin piilohuppu

Saatat myös pitää...