• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Malamut Toppaliivi Coyote

Helikon Malamut Toppaliivi Coyote, huipputekninen toppaliivi, säänkestävä, runsaasti taskutilaa, tarramerkkipaikka, valmistaja Helikon – Puola

Erinomainen taktinen kevyttoppaliivi viileämpiin keleihin! Saatavana vain verkkokauppa valikoimastamme!

89,00 € 49,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Malamut Toppaliivi Coyote, huipputekninen toppaliivi, säänkestävä, runsaasti taskutilaa, tarramerkkipaikka, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Malamut Toppaliivi Coyote

Toppaliivi on erinomainen valinta lisäkerrokseksi silloin kun kelit ovat viileät, mutta toppatakkia ei ihan vielä voi käyttää. Helikonin Malamut on erittäin pätevästi työstetty lämpöeristetty kevyttoppaliivi ja suosittelemme sitä erityisesti Etelä-Suomen vaihteleviin talvikeleihin. Erinomaisen säänkestävyyden mahdollistavat laadukkaat lämpömateriaalit toppauksessa ja Climashield® Apex™ -materiaalia hyödyntävä pintakangas, joka pitää liivin lämpimänä myös märkänä. Kaatosadekeleihin vettähylkivä kuosi suojaa kosteudelta, pitää tuulta ja varmistaa käyttäjänsä pysyvän lämpimänä myös napakoilla pakkasilla. Malamut myös poistaa kosteutta ja hengittää erinomaisesti, joten hikisetkin harrastukset sopivat sen käyttötarkoituksiin. Lisäksi Malamut on mahdollista pakata erittäin pieneen tilaan ja mukana tulee noin litran kokoinen ripstop-pussi pakkaamista varten.

Materiaali

Ulkokuorikangas on nylon ripstop-tekniikalla toteutettua, erittäin repäisylujaa materiaalia. Climashield® Apex™ insulaation taso on 67 g/m2. Vasemmalla puolella rintaa on leveä velcro-paneeli tarramerkkejä varten.

Taskutilaa

Erityismaininnan Malamut saa kattavasta taskuvalikoimastaan. Aluksikin liivissä on isot tasku rinnassa ja selän puolella, mutta niissä voi erinomaisen lämmöneristyksen ja hengittävyyden takia myös lämmitellä elektroniikkaa tai kuivattaa pieniä tavaroita, jotka ovat pääseet kastumaan. Tässä toiminnassa auttavat erityisen tehokkaasta myös sisäpuolen verkkotaskut, joissa ilma kiertää vieläkin paremmin.

Koot

S – 160-165kg/60-65kg
M – 165-175cm/70-80kg
L – 175-185cm/80-90kg
XL – 185-190cm/90-100kg

Muuta

Lisäominaisuuksiahan tämän tason varusteessa on vaikka kuinka, mutta tärkeimmiksi voidaan säänkestävyyden kaveriksi nostaa erinomainen lämmöneristys myös märkänä. Climashield® Apex™-pintakangas kuivuu samantien tien. Pintakangas on samaten ripstop-kuvioitua, joten se ei repeile ja hajoa kuten normaali sileä nylonkuosi. Pienet terävien esineiden, oksien tai vastaavien tekemät reiät eivät ala repeämään isommiksi, vaan ne on helppo huomata, korjata ja paikata ennen isompaa vahinkoa. Näin Malamut pitää suorituskykynsä vuosien varrella. Liivissä on korkea vuorattu kaulus, joka pitää kaulan ja niskan lämpimänä. Liivi suljetaan vankalla YKK-vetoketjulla ja vyötärön tiukkuutta voit säätää erityisillä kiristysremmeillä.

Tilaa myös Helikon LVL2 taktinen kerrasto tästä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Tekninen toppaliivi
– Väri coyote
– Runsaasti taskutilaa
– Runsaasti teknisiä ominaisuuksia
– Hengittää
– Hylkii vettä
– On erittäin lämmin myös märkänä