• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Outdoor Tactical Housut Mud Brown

Helikon Outdoor Tactical Housut Mud Brown, aavikonruskeat/khakit/kellertävänruskeat, reisitaskulliset, vahva ja erittäin kevyt kangas, paljon taskuja, ulkoilijan unelmahousut, valmistaja Helikon – Puola

165,00 € 95,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Outdoor Tactical Housut Mud Brown, aavikkoväri/hiekanruskea/tupakanruskeat/kellertävänruskeat, reisitaskulliset, erittäin laadukkaat ja vahvat, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Outdoor Tactical Housut Mud Brown

Helikon on puolalainen yritys joka tekee kaikkea mainiota military-henkistä vaatetta ja varustetta. Uusimpina tulokkaina Puolanmaalta saapuivat Outdoor Tactical Pants -housut, jotka vakuuttavat käyttömukaavuutensa ja laatunsa puolesta täydellisen näppäriltä jokapäivän housuilta. Nämä housut ovat ominaisuuksiltaan kuin firman Urban Tactical Housut eli runsaalla taskutilalla sekä todella liikkuvaan ja raskaaseen käyttöön soveltuvat. Taskumäärä on sama, mutta kangas on erityisesti maasto-olosuhteita varten suunniteltu joustava ja erittäin kestävä nylonspandex-sekoite.

Taskut

Outdooreissa on kahdet avoimet etutaskut. Reisitaskuja on kaksi kappaletta. Ne ovat todella kookkaat ja niiden läpät suljetaan vetoketjulla ja tarranauhalla. Kaksi viistoa takataskua joiden sisällä lipastasku.

Materiaali

97% nylonia ja 3% spandexia. Kangas kahisee aavistuksen. Kankaassa on puhtaanapitoa varten DuPont Teflon -käsittely, joka myös hylkii jonkin verran vettä tai muita nesteitä. Pese mieluiten max. 40 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaiset tai rumpukuivaa. Taino, jos rumpukuivaat, niin tosi alhasella lämpötilalla ja lyhyen aikaa. Paino 475g.

Kokotaulukko

Koko (cm)XSSMLXL2XL3XL4XL
Vyörärö
minimi/maksimi
 74/81   –78 / 86    –83 / 91    –88 / 96    –93 / 101    –98 / 106    –103 / 111    –108 / 116

Lahjemitta on tässä mallissa vakio 32″ eli ~81cm.

Muuta

Sepalus suljetaan vetoketjuilla. Leveä vyötärönauha on elastinen ja suljetaan edestä tarranauhalla. Persauksissa on tuplakangas, joten kelpaa istua useampaankin otteeseen ilman pelkoa repeämisistä! Lahkeensuut muotoiltu, lahkeen etupuoli on aavistuksen pidempi kuin takapuolelta. Kuvassa esiintyvä jamppa on kokoa 32″32″ ja kuvattu tuote on M-kokoinen, joten normaalimitoitus pätee tähänkin vaatteeseen. Uutuusmalli, joten tuotteella on toistaiseksi rajoitettu saatavuus! Kuvissa näkyvä vyö on 5.11 Trainer Nylonvyö, joka on myös saatavana meiltä!

Helikonin Outdoor-housumallista on saatavana myös shortsiversio. Tutustu tästä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Väri ”Mud Brown”/kellertävänruskea/aavikonruskea
– Reisitaskulliset housut
– Monipuoliset
Kestävät materiaalit

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007