• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Helikon Outdoor Tactical Shortsit Shadow

Helikon Outdoor Tactical Shortsit Shadow /Shadowgrey, harmaat, reisitaskulliset, erittäin laadukkaat ja vahvat reisitaskushortsit, valmistaja Helikon – Puola

Erinomaiset ulkoilushortsit Helikonilta!

89,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Outdoor Tactical Shortsit Shadow /Shadowgrey, harmaat, reisitaskulliset, erittäin laadukkaat ja vahvat reisitaskushortsit, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Outdoor Tactical Shortsit Shadow

Helikon on puolalainen firma, joka valmistaa kaikkea mainiota armeija- ja ulkoiluhenkistä vaatetta niin ammattilais- kuin siviilikäyttöönkin. Mehän ollaan otettu niiltä ajan mittaan myyntiin kaiken maailman reisitaskuhousuja ja maastopukuja, mutta nyt on kuulkaas taktisia shortsejakin! Nämä viileät kesälahkeiset on tehty alusta alkaen toiminnallisempaan käyttöön ja ilman kompromisseja materiaalien keston suhteen. Outdoor-malliston shortsit onkin kehitetty nimenomaan rankkoja patikkareissuja ja reppuretkiä ajatellen. Helikonin Outdoor Tactical -malliston shortsien ominaisuudet ovat pitkälti samat kuin firman erinomaisissa pitkissä Outdoor Tactical -reisitaskuhousuissakin. Taskujen lukumäärä on sama, joten kampetta saa mukaansa todella runsaasti tarpeen niin vaatiessa. Etumuksen sepalus suljetaan vetoketjulla. Leveä vyötärönauha on elastinen ja suljetaan edestä tarranauhalla.

Materiaali

Outdoor Tactical -linjan kamppeet valmistetaan kevyestä ja kestävästä kankaasta, jonka resepti on 97% nylonia ja 3% spandexia. Kangas kahisee materiaalinsa vuoksi aavistuksen. Puhtaanapitoa varten materiaalissa on DuPont Teflon -käsittely, jonka ansiosta shortsit myös hylkivät vettä ja muita nesteitä. Pese mieluiten max. 40 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaiset tai rumpukuivaa. Painoa kertyy 475g.

Kokotaulukko

Koko (cm)XSSMLXL2XL3XL4XL
Vyörärö
minimi/maksimi
 74/8178 / 8683 / 9188 / 9693 / 10198 / 106103 / 111108 / 116

Muuta

Tässä shortsimallissa on kahdet avoimet etutaskut, joihin mahtuu kätevästi isokin puhelin, lompakko tai avaimet. Reisitaskuja on kaksi kappaletta molemmin puolin. Toisessa on vetoketju ja toisessa tarranauha. Tarranauhalla suljettavaan taskuun mahtuu esimerkiksi Samsung S-sarjan tai iPhone Plus -mallin isommat puhelimet todella kätevästi ilman suojakuoria. Reisitaskuista pitää sanoa vielä erikseen huomiona, että ne tikattu vaatteen sivuihin kiinni tavalla, joka siirtää taskut ja siten myös niiden sisältämät tavarat sivuun, kun istut alas vaikka autoosi. Erinomainen juttu, sillä löyhemmin mukana roikkuvat reisitaskut tuppaavat jättämään tavarat päälleistuttaviksi, varsinkin jos pullottavat tavarapaljouttaan. Avoimet takataskut ovat puolestaan aavistuksen viistossa, jotta käden saa helposti sujautettua sisään. Mikäli tarvitset vyötä, vyötäröltä löydät paksut armeijatason vyölenkit. Ne ovat selkeästi normaalilenkkejä vahvemmat ja takaavat sen, että shortseissa roikkuvat varusteet pysyvät mukana kovassakin kiireessä.

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Löydät ajan tasalla olevan varastotilanteemme tämän tuotesivun kokovalikon alta. Jos jokin koko on päässyt loppumaan, voit tilata sen joko jälkitoimituksena tai liittyä odotuslistalle täydennysilmoitusta varten. Lisäät vain puuttuvan koon ostoskoriisi.

Tämän linkin takaa löydät Helikon-mallistomme kokonaisuudessaan!

– Valmistaja Helikon, Puola
– ”Shadowgrey”/harmaa
– Reisitaskulliset reissushortsit
– Erityisen kevyt kangas
– Monipuoliset taskut
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus