• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Helikon Patriot Fleecetakki Jungle

Helikon Patriot Heavy Fleecetakki Jungle Green, tummanvihreä, paksu fleecepaita/-takki, erinomainen lämmöneristys, myös erinomainen lämmin kylmemmän kelin aluskerrasto, valmistaja Helikon – Puola

115,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Patriot Fleecetakki Jungle Green (syvä tumman vihreä), taktinen fleecetakki, korkea lämmöneristys, painaa vain kilon, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Patriot Fleecetakki Jungle Green

Tämä Helikonin raffiakin raffimpi taktinen fleecetakki on suunniteltu ja valmistettu ankariin sääolosuhteisiin. Takissa on säädettävä huppu ja runsaasti taskutilaa pienemmille varusteille. Kyynärpäät on suojattu kovaa kulutusta vastaan. Helikon Patriot fleecetakki käy sellaisenaan vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien varusteeksi aktiiviseen käyttöön ja miksei myös kaikille muille jotka pitävät ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta. Taskuja on todella reilusti, selkäpuolella jopa iso läpiviennillä varustettu tasku.

Ominaisuudet

*Erittäin korkea lämmöneristys paksun polyesterkankaan vuoksi
*Kunnon YKK-vetoketju
*Myrskyläppä ja korkea kaulus
*Piilotettava ja kiristettävä huppu
*Hihoissa taskut ja tarranauhapaneelit merkeille
*Kainaloissa ilmanvaihtoventtiilit
*Takatasku läpiviennillä ja vetoketjuilla
*Rintataskut johtoläpiviennillä, D-ringeillä ja laitepaikoilla
*Tasku vasemmassa kyynärvarressa
*Vahvennetut kyynärpäät
*Kiristettävät tarranauhalliset hihansuut
*Kiristettävä helma

Muuta

Päällä Patriot on mukavan pehmeät ja kevyt. Ilmanvaihto on taatusti toimivaa avattavilla kainaloventeillä. Toisaalta, kiristettävät hihat ja helma pitävät lämmön sisällä kun tulee oikeasti kylmä. Piilohuppu tarjoaa tarvittaessa erinomaisen suojan pyryssä ja kovassa tuulessa. Kaiken kaikkiaan Patriot on erinomainen välikelin vaate, lämpökerraston osa kuoritakin kanssa ja loistava aktiivisen luonnossaliikkujan vaate talvella. Tutustu myös kunnon Helikon LVL7 talvitakkiin tästä!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Helikon Patriot Fleece Jungle Green
– Syvä tumman vihreä
– Paksu
– Kevyt
– Ilmanvaihtoaukot
– Kiristettävät hihat ja helma
– Piilotettava huppu

Jos jokin haluamasi Patriot Fleecetakki väri/koko  on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takki mallin!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!