• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku Coyote

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku Coyote, MOLLe-yhteensopiva lisälaukku, lääkintämiehen apuväline, paljon tilaa lääkintätarpeille tai muille pienille tarvikkeille, valmistaja Helikon – Puola

Kätevä ensiapulaukku – lääkintätarpeet myydään erikseen.

29,99 € 22,49 €

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku Coyote, MOLLe-yhteensopiva lääkintätasku, lääkintämiehen apuväline, paljon tilaa lääkintätarpeille tai muille pienille tarvikkeille, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku Coyote

Tässä näppärässä ensiapulaukussa runsaasti tilaa sidetarpeiden, lääkkeiden, leikkuuvälineiden ja sen sellaisten pikkutavaroiden kuljetusta varten. Ideana on pujottaa lääkintätarpeet sisällä olevien lenkkien avulla.  Kätevien kiinnikkeiden avulla voit sitten järjestellä varusteesi miten itse parhaiten näet. Koko taskun voi irroittaa tarrapaneelistaan käyttöä varten ja vahvistetut vetoketjut aukaisevat sisällön nopeasti esille. Tarrapaneeli myös mahdollistaa tasku kiinnittämisen tarrapaneeliin tai omaan klipsillä lukittuvaan alustaansa miten päin vain. Tasku on saatavana useassa värissä ja maastokuviossa, jotka löydät täältä!

Mitat

17,5 x 12 x 7 cm. Painoa kertyy 240 grammaa tyhjänä.

Monipuolisuus

Rip-Away Medic Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää tarviketaskun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää tarviketaskun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän tarviketaskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on tunnetun puolalaisen varustevalmistajan Helikonin uusinta taskuvalikoimaa, ja se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää polyesteriä. Tarviketasku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Tilaa tästä uuteen varustetaskuun asiallinen reppu johon voit kiinnittää erilaisia tarviketaskuja!

Voit myös jälkitilata tuotteen tai lisää sen odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi tuotteiden saapuessa varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Taktinen lääkintätasku
– Väri coyote
– Nopeasti käytössä
– Aukeaa turvallisesti
– Täysikokoinen taktinen ensiapulaukku
– Monipuolinen
– Modattava

Saatat myös pitää...