• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku PL Woodland

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku PL Woodland, MOLLe-yhteensopiva lisälaukku, PL Woodland Camo -maastokuviointi, lääkintämiehen apuväline, paljon tilaa lääkintätarpeille tai muille pienille tarvikkeille, valmistaja Helikon – Puola

Edullinen ja laadukas lisätasku taisteluvarustukseen!

29,99 €

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku PL Woodland, MOLLe-yhteensopiva lääkintätasku, puolalainen metsämaastokuviointi, lääkintämiehen apuväline, paljon tilaa lääkintätarpeille tai muille pienille tarvikkeille, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Rip-Away Medic Pouch Lääkintätasku PL Woodland

Tässä näppärässä ensiapulaukussa runsaasti tilaa sidetarpeiden, lääkkeiden, leikkuuvälineiden ja sen sellaisten pikkutavaroiden kuljetusta varten. Ideana on pujottaa lääkintätarpeet sisällä olevien lenkkien avulla.  Kätevien kiinnikkeiden avulla voit sitten järjestellä varusteesi miten itse parhaiten näet. Koko taskun voi irroittaa tarrapaneelistaan käyttöä varten ja vahvistetut vetoketjut aukaisevat sisällön nopeasti esille. Tarrapaneeli myös mahdollistaa tasku kiinnittämisen tarrapaneeliin tai omaan klipsillä lukittuvaan alustaansa miten päin vain. Tasku on saatavana useassa värissä ja maastokuviossa, jotka löydät täältä!

Mitat

17,5 x 12 x 7 cm. Painoa kertyy 240 grammaa tyhjänä.

Monipuolisuus

Rip-Away Medic Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää tarviketaskun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää tarviketaskun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän tarviketaskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on tunnetun puolalaisen varustevalmistajan Helikonin uusinta taskuvalikoimaa, ja se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää polyesteriä. Tarviketasku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Tilaa tästä uuteen varustetaskuun asiallinen reppu johon voit kiinnittää erilaisia tarviketaskuja!

Voit myös jälkitilata tuotteen tai lisää sen odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi tuotteiden saapuessa varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Taktinen lääkintätasku
– Väri PL Woodland Camo / metsämaastokuvio
– Nopeasti käytössä
– Aukeaa turvallisesti
– Täysikokoinen taktinen ensiapulaukku
– Monipuolinen
– Modattava

Saatat myös pitää...

 • Blackhawk Strike Upright Tasku Vihreä
  Varasto loppu

  Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä

  59,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Varasto loppu

  Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch Musta

  59,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä
  ALE Varasto loppu

  Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä

  69,00 € 55,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!