• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New2kpl jäljellä

Helikon Rogue Huppari Tigerstripe

Helikon Rogue Huppari Tigerstripe, taktinen huppari, viidakkotyylin tigerstripe-kuviointi, korkea lämmöneristys ja painoa vain ~760 grammaa, vetoketjullisia taskuja, korkea kaulus, vahva vetoketju, valmistaja Helikon – Puola

Uusi taktinen huppari Helikonilta!

95,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Rogue Huppari Tigerstripe, taktinen huppari, viidakkotyylin tigerstripe-kuviointi, korkea lämmöneristys ja painoa vain ~760 grammaa, vetoketjullisia taskuja, korkea kaulus, vahva vetoketju, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Rogue Huppari Tigerstripe

Tämä Helikonin taktinen huppari on suunniteltu aktiivisen liikkujan käyttöön ja aluskerrastoksi ankariin olosuhteisiin. Roguessa on lisäksi näppärästi vetoketjuin turvattua taskutilaa pienemmille varusteille. Helikonin paidat käyvät sellaisenaan vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien varusteeksi aktiiviseen käyttöön ja aivan normaalille ulkoilusta pitävälle henkilölle. Nämä kevyemmät lämpöä eristävät ja toisaalta hikeä siirtävät keinokuidulliset hupparit ovat erityisesti eräreissaajien suosiossa, sillä ne oikeasti toimivat sekä seistessä että juostessa, eivätkä ne ala haisemaan hikisinäkään kuten luonnonkuidut. Tekokuituvaatteethan toki kastuvat kuten puuvilla tai villakuositkin, mutta ne kuivavat nopeammin ja pitävät lämpöä märkänä paremmin kuin useat luonnonmateriaalit. Erikoismallinen mesh-rakenne jeesaa ilmanvaihtoa, kuumuuden ja kosteuden poistumista iholta. Tämä vaate ei hiosta!

Ominaisuudet

*Erittäin ilmava rakenne
*Verkkomainen “mesh”-vuori
*Kunnon YKK-vetoketju
*Korkea kaulus ja kiristävä huppu
*Tilavat etutaskut lisäosioilla
*Vetoketjulliset rinta- ja hihataskut
*Tarranauhapaneelit merkeille
*Elastiset hihansuut
*Taskut kestävää rip-stop -kangasta
*Painoa vain 765 grammaa (L-koko)

Materiaali

Pintakangas on 100% polyesteriä. Sisävuori 50% puuvilla/ 50% nylonia. Hengittävä “mesh”-verkko on puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Päällä Rogue on ilmava, mutta samalla ryhdikäs ja joustava. Ilmanvaihto on taatusti toimivaa sorttia ihan vakiona, sillä vaate toimii pikkupakkasilla kevyen takin alla kerrastona ja normaalilämpöisessä toimistossa ilman että tulee hiki. Toisaalta, kiristettävä huppu ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä kun tulee oikeasti kylmä. Tätä voi suositella erittäin lämpimästi kevyttä kerrastoa tarvitsevalle syys-kevät- ja talvikäyttöön sekä reppureissaajille vaatteeksi, joka menee tarvittaessa todella pieneen tilaan eikä paina paljoa!

Koot

Saatavana koot: M – 3XL. Mitoitus on mielestämme suhteellisen istuva, joten jos tykkäät rennosta vaatetuksesta, niin suosittelemme ostamaan yhden koon isomman kuin normaalisti. Henkilökunnastamme 185cm/92kg kaveri käyttää XXL-kokoa. 175kg/75kg käyttää L-kokoa.

Muuta Helikonin fleecet löydät täältä!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Helikon Rogue Hoodie -taktinen huppari
– Tigerstripe-kuviointi
– Monikerroksinen hengittävä rakenne
– Kevyt yllä
– Kätevät taskut
– Kiristettävä helma
– Vahvat materiaalit

 

Saatat myös pitää...