• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Helikon SERE Pouch Tarviketasku Vihreä

Helikon SERE Pouch Tarviketasku Vihreä, monipuolisesti MOLLE-, vyö tai remmikiinnitteinen, monipuolinen tarvikelaukku/lisätasku, paljon osioita työkaluille, nopeasti avattava vetoketjujen avulla, valmistaja Helikon – Puola

Helikonin kiitelty selviytymistasku on monta asiaa pienessä paketissa!

25,00 €

Helikon SERE Pouch Tarviketasku Vihreä, monipuolisesti MOLLE-, vyö tai remmikiinnitteinen, monipuolinen tarvikelaukku/lisätasku, paljon osioita työkaluille, nopeasti avattava vetoketjujen avulla, valmistaja Helikon – Puola

Helikon SERE Pouch Tarviketasku Vihreä

Tässä näppärässä ja selviytymistyylin lisätarviketaskussa on kunnolla tilaa taistelukentän ja/tai erämaan tarpeisiin. Sisäpuolelle saa kätevästi järjestykseen perustyökalut ja henkiinjäämiselle olennaiset kilkkeet, kuten monitoimityökalun, tulentekovälineet sekä navigointitarpeet. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma sen tinkimättömästä laadusta ja materiaalien kestosta. Siksipä samantyylisiä taskuja käytetään erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman. SERE tulee lyhtenteistä Survival, Evastion, Survival ja Escape, joka on perusteena sissikoulutukselle amerikkalaisten erikoisjoukkojen ja NATO-joukkojen keskuudessa. Tasku on mitoitettu niille työkaluille, joiden avulla yksinäinen sotilas voi selvitä ja toimia tehokkaasti vihollisalueella, vältellä kiinniottoa ja päästä omien luokse takaisin.

Koko & mitat

15 x 14 x 4 cm. Paino tyhjänä 162 grammaa.

Materiaali

100% Cordura® 500D -kangasta. Kaksisuuntaiset metallivetoketjut kumitetuilla vetimillä. Kestävät Woojin-soljet.

Ominaisuudet

Kaikki Agentin taktiset lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppu malleja joihin voi helposti kiinnittää myymiämme MOLLE Blackhawk lisätarviketaskuja.Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Myös joitakin taisteluliiveja  löytyy valikoimastamme.

Muuta

Tämä varuste on NATO-vaatturi Helikonin tuotos, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön, eli timpureille tai sotilaille. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustetaskumalli on perusteellisesti kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin erikoisjoukkojen käyttöön.

Laajan taktisen lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Mitä jos tuote on loppunut?

Jos jokin haluamasi lisätasku on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla loppunut tuote ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostioosoite ilmaantuvaan tietokenttään! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen tilauksen nopeasti tekevä saa varmasti myös haluamansa tuotteen!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Näppärä selviytymistasku
– Vihreä
– Monipuolisesti kiinnitettävä
– Nopeasti avattava
– Paljon tilaa työkaluille
– Taktinen sisäosien sommittelu
– Kestävät materiaalit
SERE-koulutuskäytännön mukainen varuste

Saatat myös pitää...