facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta

59,99 

0 out of 5

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta, ripstop, kevyet ja näppärät perusreisarit, valmistaja Helikon – Puola

Todella edulliset reisitaskuhousut!

Poista

Kuvaus

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta, ripstop, kevyet ja näppärät perusreisarit, ”Special Forces Uniform”, valmistaja Helikon – Puola

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta

Heh heh! Pikemminkin ”STFU ja osta nämä”-housut! Helikon on siitä velmu firma, että työstävät halvemmatkin housunsa raudanlujalla laadulla. Jos näitä pöksyjä vertaa esimerkiksi suosittuihin Ranger-housuihimme, on ero huima. Jo ripstop-kankaan lujuus tuo luottoa housuihin peruskäytössä ja erityisesti rankassa kurituksessa, johon luemme esimerkiksi festarikesän koettelemukset. SFU:ssa on vahvistetut saumat sekä kankaskerrastot takamuksessa ja polvissa. Housuihin on myös mahdollista asemoida polvisuojukset.

Materiaali

Housujen kangas on 60% puuvillaa ja 40% polyesteriä.

Muuta

Taskupolitiikka on se perinteinen muutamalla helikonmaisella lisäyksellä! Löytyy avoimet etutaskut, isot takataskut, tarranauhalliset reisitaskut ja lisäksi kapeat syvät taskut erityistaskut sekä pohkeen korkeudella sijaitsevat tarranauhalliset lisätaskut. Vyötäröä voit säätää joustavasti ja jykevillä napeilla toimiva julppi pysyy kiinni tetsatessakin! Katso tästä myös Helikon SFU Next reisitaskuhousut harmaan värisenä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Laadukkaat perusreisitaskuhousut
– Mustat
– Ripstop-sekoitekangasta
– Kestävät
– Paljon taskuja
– Yksityiskohtainen viimeistely

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä