• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta, ripstop, kevyet ja näppärät perusreisarit, valmistaja Helikon – Puola

Todella edulliset reisitaskuhousut!

59,99 € 44,99 €

Tyhjennä valinta

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta, ripstop, kevyet ja näppärät perusreisarit, ”Special Forces Uniform”, valmistaja Helikon – Puola

Helikon SFU BDU Reisitaskuhousut Musta

Heh heh! Pikemminkin ”STFU ja osta nämä”-housut! Helikon on siitä velmu firma, että työstävät halvemmatkin housunsa raudanlujalla laadulla. Jos näitä pöksyjä vertaa esimerkiksi suosittuihin Ranger-housuihimme, on ero huima. Jo ripstop-kankaan lujuus tuo luottoa housuihin peruskäytössä ja erityisesti rankassa kurituksessa, johon luemme esimerkiksi festarikesän koettelemukset. SFU:ssa on vahvistetut saumat sekä kankaskerrastot takamuksessa ja polvissa. Housuihin on myös mahdollista asemoida polvisuojukset.

Materiaali

Housujen kangas on 60% puuvillaa ja 40% polyesteriä.

Muuta

Taskupolitiikka on se perinteinen muutamalla helikonmaisella lisäyksellä! Löytyy avoimet etutaskut, isot takataskut, tarranauhalliset reisitaskut ja lisäksi kapeat syvät taskut erityistaskut sekä pohkeen korkeudella sijaitsevat tarranauhalliset lisätaskut. Vyötäröä voit säätää joustavasti ja jykevillä napeilla toimiva julppi pysyy kiinni tetsatessakin! Katso tästä myös Helikon SFU Next reisitaskuhousut harmaan värisenä!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Laadukkaat perusreisitaskuhousut
– Mustat
– Ripstop-sekoitekangasta
– Kestävät
– Paljon taskuja
– Yksityiskohtainen viimeistely

Saatat myös pitää...