facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Helikon Survival Pilli

5,99 

0 out of 5

Helikon Survival Pilli, musta, alumiinia, mukana kaulanyöri, erinomainen varuste hätilanteiden varalta, valmistaja Helikon

Suoraan varastossa / myymälässä

Kuvaus

Helikon Survival Pilli, musta hätäpilli, mukana kaulanyöri, kompakti, näppärä, erinomainen hätävara retkeilyvarustukseen

Survival Pilli

Huipputärkeä apuväline retkivarustuksessa, sillä kun kakkeli osuu flektiin, ei kovinkaan moni asia kiinnitä huomiota hätääsi kuin pirun kovan äänen päästämä pilli. Mukana tuleva kaulanyöri pitää pillin mukana vaatteiden alla tai reppuun ripustettuna. Alumiininen pilli kestää ja on kevyt.

Materiaali

Alumiinia.

Mitat

Painoa 28 grammaa.

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
Hätäpilli
– Alumiinia
– Kaulanyöri

Osta tästä Helikon tulentekovälineet, näitä tarvitsee aina luonnossa!

Jos jokin haluamasi Helikon vaate tai varuste on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite jotta viesti ei mene roskapostilaatikkoon) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä