• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New4kpl jäljellä

Helikon Velcro Lippalakki Pencott Sandstorm

Helikon Velcro Lippalakki Pencott Sandstorm, one size, tarranauhapaikka, armeijamallinen baseball-lippainen lippalakki, vaalea taktinen aavikkoväritys, valmistaja Helikon – Puola

Taktinen sotilaslippalakki aavikkovärillä!

25,00 €

Helikon Velcro Lippalakki Pencott Sandstorm, one size, tarranauhapaikka, armeijamallinen baseball-lippainen lippalakki, vaalea taktinen aavikkoväritys, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Velcro Lippalakki Pencott Sandstorm

Tässä on klassinen sotilastyylinen jenkkipesäpallolippalakki, joka sopii päähän kuin päähän tarranauhakiristyksensä ansiosta. Todella laadukas toteutus yhdistyy pitkästä aikaa monipuoliseen ulkonäköön, johon voi itse vaikuttaa tarrapohjaisin merkein. Tätä kehtaa käyttää miehistä miehekkäinkin. Aavikkoväritteinen lakki on tuttu näky länsimaalaisten sotilaiden aavikkovarustuksessa ja erinomainen apuväline kuivan maaston metsästykseen.

Materiaali

100% puuvillaa. Velcro-tarrapaikat takana, kiristysremmissä, ylä- ja etupuolella odottavat valitsemaasi merkkiä, kuvaa tai tekstiä. Valikoimissamme on läjäpäin velcropohjaisia kangasmerkkejä, jota voi käyttää tässä.

Koko

One size – takana tarranauhallinen kiristyspanta.

Muuta

Lippalakin erityisominaisuus ovat lukuisat tarrapaikat, joihin saat kätevästi kiinni omannäköisesi tunnuksen tai muuten personoida päähineesi, ettei se mene sekaisin muiden lipallisten kanssa. Mikäli jätät tarrapaikan vapaaksi, lakki näyttää suunnilleen perinteiseltä maastokuvioidulta lippalakilta.

Pencott-maastokuviointi – lyhyesti

PenCott on maastokuviointityyppi, jonka kehittäjä on Hyde Definition -sotilasalihankkija. Se on monisuuntainen, pikseloitu kuvio, joka koostuu neljästä väristä, jotka on painettu tavalla, joka antaa vaikutelman vielä laajemmasta värivariaatosta. Se osallistui Yhdysvaltain armeijan naamiointiparannuksiin 2010-luvulla, muttei päässyt finaaliin asti kustannussyistä.

PenCott-naamioinnissa on neljä kuviota: metsä (GreenZone), kuiva (Sandstorm), siirtymävaihe näiden välillä (Badlands) ja lumi (Snowdrift).

Täältä löydät kaikki lippalakkiin sopivat velcro-merkkimme!

– Valmistaja Helikon, Puola
– Taktinen sotilaslippalakkimalli
– Pencott Sandstorm -aavikkomaastokuvio
– One size
– Tarrapaikallinen malli
Jenkkiarmeijan malli

Saatat myös pitää...