ALE 1kpl jäljellä

Hero Kevyttoppatakki Tummansininen

Hero Kevyttoppatakki Tummansininen, valmistajan väri “deep blue”, kevyt topattu takki, menee tarvittaessa pieneen tilaan, hylkii vettä ja loskaa, lyhytmallinen talvitakki korkealla kauluksella, hupullinen, valmistaja Vintage Industries

Erittäin pätevä säätäpitävä kevyt toppatakki merensinisenä!

140,80 € – 176,00 €

Tyhjennä valinta

Hero Kevyttoppatakki Tummansininen, valmistajan väri “deep blue”, kevyt topattu takki, menee tarvittaessa pieneen tilaan, hylkii vettä ja loskaa, lyhytmallinen talvitakki korkealla kauluksella, hupullinen, valmistaja Vintage Industries

Hero Kevyttoppatakki Tummansininen

Kyllä se sittenkin on totta, että kaikesta markkinoilla kelluvasta roskatavarasta huolimatta, edelleen tehdään myös kunnollisia nykyaikaisia talvitakkeja edulliseen hintaan. Tämä takki on huokeahintaisempi kuin kalliit pintaliitorotsit ja jämäkämmän ripstop-kankaansa vuoksi kulutusvarmempi kuin halvat kamaluudet. Takki käy sellaisenaan myös talven tuiskuun ja tuiverrukseen, eikä alle tarvitse laittaa ihan heti lisää lämmintä, ei ainakaan alta viidentoista pakkasasteen. Takki on samalla kevyt että jykevä päällä, eikä missään nimessä ahdistava. Pintamateriaali pitää tietenkin myös erinomaisesti tuulta ja tiiviin rakenteensa ansiosta myös raskaampaa lunta ja loskaa. Hihansuut on varustettu myrskykiristyksillä, joten takin sisään ei käy lumipyry tai päälle puskeva kylmä ilmakaan. Kattavat kiristysmahdollisuudet ja huipputiivis rakenne pitävät lämmön kehossa kiinni.

Materiaali

Pintakuosi on tehty taatusti kestävästä 100% polyester-ripstopista. Kangas on materiaalinsa takia kuin tehty vettähylkiväksi, joten takilla pärjää myös modernissa eteläsuomalaisessa “talvikelissä”. Nykyään pitää meilkein kanootilla mennä töihin tammikuussa.. Myös selkämystä on käsitelty erityisen runsaasti vedenpitävyyttä ajatellen, joten sade ei pääse täältäkään sisään helposti. Sisävuoren materiaali ja toppaus ovat kumpikin 100% polyesteriä, ja toppaus tarkemmin vielä “polydown”-kuitua.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään L-koko. Takissa pätee varsin “normaali istuvuus”, joten mikäli käytät normaalisti jotain kokoa, mutta haluaisit alle myös vaikka villapaidan, niin se onnistuu sillä peruskoollasi mitä varmimmin. Noudata normaalia takkikokoasi, mutta ota toki sovitukseen myös kokoa isompi, mikäli olet rehkinyt hartiasi leveiksi salilla tai vatsan seudun elintaso sattuu nyt olemaan keskimääräistä muhkeammassa kunnossa.

Muuta

Tässä takissa on kaksi läpällistä etustaskua molemmin puolin. Sisäpuolella on vasemmalla puolella povitasku. Kiristysvaraa löytyy eli takin kauluksesta vetämällä huppua saa mukavasti tiukemmalle. Kauluksen saa nostettua kunnolla pystyyn, mikäli oikein tuulla posottaa. Etuvetoketju on tiivis ja sen reunat vettähylkivää sorttia.

Mitä jos jokin haluamani koko on loppu?

Jos jokin haluamasi koko takista on loppunut, voit joko tilata sen jälkitoimituksen tai sitten voit lisätä haluamasi koon odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi heti kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen voit tilauksen nopeasti verkkokauppamme kautta, jotta sat varmasti haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla (uusimpina myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyt ja lämmin toppatakki
– Astetta eristävämpi rakenne
– Ripstop-pintakangas
– Tummansininen eli “deep blue”
– Korkea kaulus
– Tuhti huppu
Laadukkaasti toteutettu takki!