• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Herschel Highland 34L Vetolaukku Camo

Herschel Highland 34L Vetolaukku Camo, maastokuvioitu vetolaukku, vetoisuus 34L, mitat 59 x 40 x 22 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

285,00 € 225,00 €

Herschel Highland 34L Vetolaukku Camo, maastokuvioitu vetolaukku, vetoisuus 34L, mitat 59 x 40 x 22 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Herschel Highland 34L Vetolaukku Camo

Kanadalainen Herschel väsää laadukkaita ja persoonallisia laukkuja joka tarpeeseen! Nyt esittelyssä oleva Highland on keskikokoinen rullaava matkatavaralaukku jämäkällä vetokahvalla ja kunnon rullilla, joka sopii käsimatkatavaraksi useimpien lentoyhtiöiden ohjeistuksen mukaan – tarkasta toki tarkat mitat ennen matkalaukun ostamista ja lue lentoyhtiösi koko-ohjeet käsimatkatavaran suhteen!

Taskut & ominaisuudet

*Etupaneelissa ylhäältä täytettävä iso ja joustava tasku
*Yläpuolella näppäri tasku passille ja matkustusasiakirjoille
*Sisäpuolella pääosasto on jaettu kahdella vetoketjullisella verkkoseinämällä
*Herschelin ainutlaatuinen raidallinen sisävuori
*Jaettu pääosio mahdollistaa tehokkaan organisoinnin
*Sisävuoren alle pääsee pääosion molemmilta puolilta vetoketjujen avulla
*Kaksisuuntainen vetoketju nahkavetimillä
*Jykevä teleskooppikahva
*Laadukkaat rullat
*Korttipaikka omistajan tietoja varten
*Herchel-kangasmerkki

Koko

Laukun mitat 59 x 40 x 22 cm. Tilavuus on noin 34 litraa.

Muuta

Highland-vetolaukun viimeistelyn laatu on erinomainen. Jokainen rivi tikkausta, sisävuoren lisätaskujen vetokejut ja vetokahvan mekanismi ovat vimosen päälle.

Meistä nämä Herschelin maastokuvioidut laukut ovat persoonallisia ja virkistävän erilaisia yksivärisiin kilpaileviin laukkuihin. Paljon reissaavalle ihmiselle väriä elämään! Aina ei tarvitse olla yksiväristä ja tylsää. Lisäkuvissa laukkua esitellään kätevänä kokonaisuutena maastokuvioidun Herschel Bowen -olkalaukun kanssa. Tuolloin vaativampikin reissaaja saisi kerralla tyylikkään kantovarustuksen työmatkalle, sillä vaatteet menevät heittämällä Highlandiin ja läppäri ynnä muu perustyökalusto Boweniin. Siinä matka katkeaa ja meininki on letkeää, eikä ainakaan jäädä kakkoseksi reissumuodin mittapuulla.

Herschel Supply Co.

1900-luvun alussa tynnyrintekijä Peter Alexander Cormack muutti Wickistä Skotlannista Kanadaan. Vaimonsa Annien kanssa hän perusti perheen Herschelin pikkukaupunkiin, jossa asui tuolloin tasan 30 henkeä.

2009 perustettu Herschel Supply Co. otti nimensä tuolta kylältä, jossa varttui sittemmin kolme sukupolvea Cormackeja. Veljekset Jamie ja Lyndon siirsivät vaate- ja varusteyrityksensä Vancouveriin, jossa he jatkavat laatutuotteitten kehitystä erityisesti yksityiskohtia ja jokaisen yksittäisen Herschel-kappaleen viimeistelyä kunnioittaen.

– Valmistaja Herschel Supply Co., Kanada
– Maastokuvioitu vetolaukku
– 34 litrainen
– Rullaava
– Teleskooppikahva
– Runsaasti lisätaskuja sisällä ja päällä
– Erittäin laadukas toteutus

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!