• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Herschel Lawson 22L Reppu Flight Nylon Vihreä

Herschel Lawson 22L Reppu Flight Nylon Vihreä, tyylikäs ja yksinkertainen selkäreppu, pilottitakkimainen vihreä nylon-kangas, vetoisuus 22 litraa, mitat 44 x 29 x 15 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Pilottitakkimainen reppu!

119,00 € 96,00 €

Herschel Lawson 22L Reppu Flight Nylon Vihreä, tyylikäs ja yksinkertainen selkäreppu, pilottitakkityylinen vihreä nylon-kangas, vetoisuus 22 litraa, mitat 29 x 44 x 15 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Herschel Lawson 22L Reppu Flight Nylon Vihreä

Kanadalainen Herschel väsää laadukkaita ja persoonallisia laukkuja joka tarpeeseen! Nyt esiteltävä Lawson on näppärä keskikoinen selkäreppu, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Se sopii sellaisenaan myös käsimatkatavaraksi kaikkien keskeisten lentoyhtiöiden ohjeistuksen mukaan ja mikä parasta, Lawsonissa on tilaa 13″ läppärille!

Taskut & ominaisuudet

*Herschelin ainutlaatuinen kuvioitu sisävuori
*Tilava pääosio
*Iso vetoketjullinen lisätasku
*Lisätaskussa avainlenkki
*”laatikkomainen” ryhdikäs rakenne
*Vahva kantokahva/lenkki
*Vankat vetoketjut
*Helposti säädettävät olkaremmit
*Säädettävät ja mukavat olkahihnat
*Kasviväreillä värjätyt nahkaiset yksityiskohdat
*Paikka 13″ läppärille
*Herchel-kangasmerkki

Koko

Laukun mitat 30(l) x 44(k) x 15(s) cm. Tilavuus on noin 22 litraa.

Muuta

Kuten Herscheleissä aina, viimeistelyn laatu on erinomainen. Jokainen rivi tikkausta, lisätaskujen soljet ja jopa magneettisten lukkojen rakenne ovat sen vimosen päälle.

Meistä nämä Herschelin pilottimalliset nylonlaukut ovat persoonallisia ja virkistävän erilaisia  kilpaileviin laukkuihin verrattuna. Paljon reissaavalle ihmiselle vähän väriä elämään! Aina ei tarvitse olla tylsän tummaa ja utilitaarista. Lawson on ehkä pilottitakkimallinen, muttei sillä tavalla julkean militaristisesti. Ennemminkin kieli poskessa, kuten kuuluukin. Repussa on sopivasti taskutilaa ja ominaisuuksia työvaatteiden tai salikamojen kantamiseen sekä päivän eväille. Koulukirjat tai ostokset mahtuvat parinkymmenen litran pääosastoon taatusti.

Herschel Supply Co. – historia

1900-luvun alussa tynnyrintekijä Peter Alexander Cormack muutti Wickistä Skotlannista Kanadaan. Vaimonsa Annien kanssa hän perusti perheen Herschelin pikkukaupunkiin, jossa asui tuolloin tasan 30 henkeä.

2009 perustettu Herschel Supply Co. otti nimensä tuolta kylältä, jossa varttui sittemmin kolme sukupolvea Cormackeja. Veljekset Jamie ja Lyndon siirsivät vaate- ja varusteyrityksensä Vancouveriin, jossa he jatkavat laatutuotteitten kehitystä erityisesti yksityiskohtia ja jokaisen yksittäisen Herschel-kappaleen viimeistelyä kunnioittaen.

– Valmistaja Herschel Supply Co., Kanada
– Kätevän kompakti selkäreppu
– Pilottitakeista tuttu kangas!
– Vihreä
– 22-litrainen
– Säädettävät ja mukavat olkahihnat
– Suljettavat lisätaskut
– Erittäin laadukas toteutus

Saatat myös pitää...