• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Herschel Outfitter Duffel 50L Laukku Desertcamo

Herschel Outfitter 50L Laukku Desertcamo, tyylikäs ja yksinkertainen laukku arkikäyttöön, runsaasti kantotapoja, piiloitetut reppuhihnat, amerikkalaistyylinen aavikkomaastokuoitu  pintakangas, vetoisuus 50 litraa, mitat 58 x 28 x 33 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Laadukas kookkaampi olkalaukku nyt harvinaisella aavikkokuosilla!

145,00 €

Herschel Outfitter 50L Laukku Desertcamo, tyylikäs ja yksinkertainen laukku arkikäyttöön, runsaasti kantotapoja, piiloitetut reppuhihnat, amerikkalaistyylinen aavikkomaastokuoitu  pintakangas, vetoisuus 50 litraa, mitat 58 x 28 x 33 cm, valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Herschel Outfitter 50L Laukku Desertcamo

Kanadalainen Herschel väsää laadukkaita ja persoonallisia laukkuja joka tarpeeseen! Firman olkalaukkupuolen uusinta linjaa edustava Outfitter Duffel on keskikokoinen duffelilaukku, joka kulkee kätevästi mukana vaikkapa salille tai työpaikalle, jos vaihtovaatteita täytyy pitää jatkuvasti mukana. Tilaa on toki muullekin, mutta salilaukun tai putkilaukun tyylinen käyttöfilosofia tulee ensimmäisenä mieleen. Novelin tämä versio on tehty astetta jykevämmästä ballistisesta polyesterkankaasta, joten kestoa ja asennetta löytyy myös kovempaan käyttöön. Erikoisominaisuuksina ovat miltei joka puolelle laitetut kantokahvat , piiloitetut repuksi muuttavat olkahihnat ja toisesta sivusta laajennettava päätasku, jossa oma sisäinen suojakangas varusteille.

Materiaali

100% ballistista polyesterkangasta. Vettähylkivällä materiaalilla tilkitty päävetoketju.

Taskut & ominaisuudet

*Herschelin ainutlaatuinen kuvioitu sisävuori
*Tilava pääosio verkkolisäosiolla
*Iso U-vetoketjullinen pääsulku helpottaa laukun pakkaamista ja purkamista
*Suorakulmainen ryhdikäs rakenne
*Piiloitetut olkahihnat muuttavat repuksi
*Vahvat kantokahvat myös sivuilla
*Vankat vetoketjut
*Korttipidike omistajan tiedoille
*Helposti säädettävä olkaremmi (irroitettavissa pikalukolla)
*Kasviväreillä värjätyt nahkaiset yksityiskohdat
*Herchel-kangasmerkki
*Pääosiota voi laajentaa avaamalla vetoketjullinen lisäosion laukun yläosasta

Koko & paino

Laukun mitat 58 x 28 x 33 cm. Tilavuus on noin 50  litraa. Painoa tyhjänä noin 1050 grammaa.

Muuta

Kuten Herscheleissä aina, viimeistelyn laatu on erinomainen. Jokainen rivi tikkausta, lisätaskujen soljet ja jopa kangasmerkkien rakenne ovat sen vimosen päälle.

Meistä nämä Herschelin laukut ovat persoonallisia ja virkistävän erilaisia verrattuna kilpailijoiden tusinalaukkuihin. Tässä laukussa on sopivasti taskutilaa ja ominaisuuksia työvaatteiden tai salikamojen kantamiseen sekä päivän eväille. Koulukirjat tai ostokset mahtuvat mukaan heittämällä.

Herschel Supply Co. – historia

1900-luvun alussa tynnyrintekijä Peter Alexander Cormack muutti Wickistä Skotlannista Kanadaan. Vaimonsa Annien kanssa hän perusti perheen Herschelin pikkukaupunkiin, jossa asui tuolloin tasan 30 henkeä.

2009 perustettu Herschel Supply Co. otti nimensä tuolta kylältä, jossa varttui sittemmin kolme sukupolvea Cormackeja. Veljekset Jamie ja Lyndon siirsivät vaate- ja varusteyrityksensä Vancouveriin, jossa he jatkavat laatutuotteitten kehitystä erityisesti yksityiskohtia ja jokaisen yksittäisen Herschel-kappaleen viimeistelyä kunnioittaen.

– Valmistaja Herschel Supply Co., Kanada
– Kookkaampi olkalaukku
– Tuhti polyesterkangas
– Desert Camo -kuviointi
– Laajennettava pääosio
– Runsaasti kantokahvoja
– 50-litrainen
– Säädettävä olkahihna
– Vetoketjullinen lisätasku
– Erittäin laadukas toteutus