• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Herschel Travel Tote Reppu Desertcamo

Herschel Barlow Reppu Flektarn Camo, tyylikäs ja yksinkertainen selkäreppu, pinnoitettu ja säältä suojattu nylonkangas, vetoisuus 17 litraa, mitat 26,5 x 47 x 15 cm valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Kätevä selkäreppu arjen ja päiväretken tarpeisiin!

138,00 €

Herschel Travel Tote Reppu Desertcamo, tyylikäs selkärepun ja kassin hybridi, erityisesti teknpinnoitettu ja säältä suojattu nylonkangas, vetoisuus 17 litraa, mitat 26,5 x 47 x 15 cm valmistaja Herschel Supply Co. – Kanada

Herschel Travel Tote Reppu Desertcamo

Kanadalainen Herschel väsää laadukkaita ja persoonallisia laukkuja joka tarpeeseen! Travel Tote on astetta erikoisempi kassin ja repun yhdistelmä. Herscheliltä on totuttu näkemään aiemmin lähinnä erittäin laadukkaita premium-tason matkalaukkuja, putkilaukkuja ja olkalaukkuja, joten kauppakassin ja teknisemmän selkärepun yhteensulautuma on kuin onkin tarkoitettu kokonaisuudeksi myös erikokoisten rullaavien matkalaukkujen kanssa. Travel Tote on perusmuodossaan kauppakassin tapainen Kun olkahihnat kiskaisee esiin, kyseessä onkin sitten näppärä selkäreppu, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen työkäyttöön, kauppareissulle, työmatkoille ja päiväretkille maastoon. Se sopii sellaisenaan myös käsimatkatavaraksi kaikkien keskeisten lentoyhtiöiden ohjeistuksen mukaan ja mikä parasta, repussa on tilaa 15″ läppärille!

Taskut & ominaisuudet

*Herschelin ainutlaatuinen kuvioitu sisävuori
*Fleece-vuorattu läppäritasku 15″-koon laitteille
*Pienempiin osioihin jaettu etutasku
*Avainlenkki
*Aurinkolasitasku
*Takapuolella vetoketjulla taskuksi muutettava läpivienti
*Läpivienti yhteensopiva rullaavan matkalaukun teleskooppikahvan kanssa
*Olkaremmit, jotka saa halutessaan piiloon omiin taskuihinsa
*Etupuolella vetoketjullinen tasku
*Herchel-nahkamerkki

Koko

Laukun mitat 38 x 29 x 12.7 cm. Tilavuus on noin 18 litraa.

Muuta

Kuten Herscheleissä aina, viimeistelyn laatu on erinomainen. Jokainen rivi tikkausta, lisätaskujen soljet ja jopa magneettisten lukkojen rakenne ovat sen vimosen päälle. Lisäkuvista näet, miten hienosti Tote sopii samalla kuvioinnilla tehdyn Wheelie Outfitter -matkalaukun kaveriksi!

Meistä nämä Herschelin uudet eräpuolen laukut ovat paitsi persoonallisia ja virkistävän erilaisia kilpaileviin laukkuihin verrattuna, niissä on kiistatta kaikki oleelliset ominaisuudet, kuten alalla vuosikymmeniä vaikuttaneilla merkeilläkin. Paljon reissaavalle ihmiselle vähän väriä elämään! Aina ei tarvitse olla tylsän tummaa ja utilitaarista. Laukku on ehkä kuvioitu, muttei sillä tavalla julkean militaristisesti, vaan tyyliratkaisuna. Ennemminkin kieli poskessa, kuten kuuluukin. Repussa on sopivasti taskutilaa ja ominaisuuksia työvaatteiden tai salikamojen kantamiseen sekä päivän eväille. Koulukirjat tai ostokset mahtuvat vajaan parinkymmenen litran pääosastoon taatusti.

Herschel Supply Co. – historia

1900-luvun alussa tynnyrintekijä Peter Alexander Cormack muutti Wickistä Skotlannista Kanadaan. Vaimonsa Annien kanssa hän perusti perheen Herschelin pikkukaupunkiin, jossa asui tuolloin tasan 30 henkeä.

2009 perustettu Herschel Supply Co. otti nimensä tuolta kylältä, jossa varttui sittemmin kolme sukupolvea Cormackeja. Veljekset Jamie ja Lyndon siirsivät vaate- ja varusteyrityksensä Vancouveriin, jossa he jatkavat laatutuotteitten kehitystä erityisesti yksityiskohtia ja jokaisen yksittäisen Herschel-kappaleen viimeistelyä kunnioittaen.

– Valmistaja Herschel Supply Co., Kanada
– Selkärepun ja laukun yhdistelmä
– Tilaa 15″ läppärille
– Desert Camo -maastokuviointi
– 18-litrainen tila
– Säädettävät ja mukavat piilo-olkahihnat
– Pehmustettu läppäritasku
– Erittäin laadukas toteutus