• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
3kpl jäljelläSuositeltu

Hewitt Shortsit Leaf Green

Hewitt Shortsit Leaf Green, kevyet reisitaskushortsit, puuvillaa, läpälliset etutaskut, vaaleanvihreät, erittäin kestävät ja laadukkaat, valmistaja Vintage Industries

Kevyet ja mukavat puuvillashortsit! Leaf Green on erikoisväri jota saatavana hyvin rajoitetusti!

55,00 €

Tyhjennä valinta

Hewitt Shortsit Leaf Green, kevyet reisitaskushortsit, vaaleanvihreät, puuvillaa, avoimet etutaskut, valmistaja Vintage Industries

Hewitt Shortsit Leaf Green

Nämä rennot ja kevyet laatushortsit käyvät kesäiseen menoon paremmin kuin hyvin. Kevyt kangas, kestävä tikkaus ja tilavat taskut ovat kaikki valmistaja Vintage Industriesin valttikortteja. Läpälliset reisitaskut saa vankasti kiinni, jotta tavarat eivät tipu matkasta. Lisäksi taskutilaa on noin niinkuin mielenvastaisen paljon, joten esimerkiksi akuutein festarivarustus mahtuu mukaan taatusti! Hewitit ovat muuten kehuttujen Reef Cargo Reisitaskuhousujemme lyhytlahkeinen versio.

Materiaali

100% asiallista puuvillaa.

Kokopolitiikka

Kuvien mallilla 178cm/72kg on päällään koko 33″ ja pitää sitä jetsulleen sopivana. Näissäkin shortseissä pätee siis ns. ”normaali mitoitus” jos sellaista nykyään enää on.

Noudata siis esimerkiksi farkkujesi tuumakoon mukaista ajattelua kun valitset itsellesi Hewittejä. Alla kokoja selventävä tai sekoittava taulukko:

31″ = ”S/M”
32″= ”M”
33″= ”M/L”
34″= ”L”
36″= ”XL”

Muuta

Reisitaskujen reunan malli on astetta muotoillumpi ja mahdollistaa tilavan taskun penkomisen minimaalisella vaivalla. Myös syvien ja avoimien etutaskujen reunat on erityisen joustavia, jotta esimerkiksi taskusta pengottava kännykkä ei tarraa kiinni ulosmenomatkalla ja tipahda tonttiin katastrofaalisin seurauksin. Sanalla sanoen, nämä kunnon puuvillasta väsätyt kevyet ja kesäiset reisarishortsit ovat erinomainen vaihtoehto paksumpien perusmallien rinnalla. Testaa ja vakuutu!

Ja tästä vielä mukava t-paita uusiin shortseihin!

– Valmistajana Vintage Industries
– Kevyet reisitaskushortsit
– Vaaleanvihreät
– Läpälliset etutaskut
– Paljon taskutilaa

Saatat myös pitää...