• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljelläSuositeltu

Hey Sport Beeswax Mehiläisvaha

Hey Sport Beeswax Mehiläisvaha Kengänhoitoon, 200ml purkki, erinomainen hoitoaine nahkakengille, ei kalvokengille, toimii myös vaaleammille nahoille koska on läpinäkyvää- testaa ensin pienemmälle alueelle, valmistaja Hey

14,80 €

Hey Sport Beeswax Mehiläisvaha Kengänhoitoon, 200ml purkki, erinomainen hoitoaine nahkakengille, ei kalvokengille, toimii myös vaaleammille nahoille – testaa ensin pienemmälle alueelle, valmistaja Hey

Hey Sport Beeswax Mehiläisvaha

Haixin suosima tykötarvevalmistaja Hey tekee kuulkaas erinomaisia pesuaineita ja lankkeja. Tällä kertaa esittelemme sellaista oikein hyvää mehiläisvahaa, joka soveltuu kenkien ohella muidenkin nahkatuotteiden suojaamiseen ja hoitoon. Hey Sport Beeswax on erinomainen valinta, kun vanhat nahkaluistimet, puvunkengät tai kalvottomat vanhanmalliset maiharit tarvitsevat hoitoa sekä rakkautta.

Muuta

Kuten aina, olkaa tarkkana hoitoaineiden kanssa, varsinkin pehmeisiin nahkoihin levitettäessä. Kannattaa aina testata huomaamattomaan paikkaan, kuten kengät kielen alle, jotta juuri oman kenkäsi reaktio vahaan selviää. Rva. Agentin uudet vaaleanruskeat varsikengät tummenivat ensimmäisen käsittelykerran jälkeen aavistuksen, mutta väri tasoittuu käytön mukaan ja erityisesti kuluneempien tummien kenkien kanssa vaha tekee ihmeitä.

Hoito-ohje

Yksi purkki on hyvin riittoisa kunhan ei yliammu käsittelyn määrää. Kolmivaiheinen hoito-ohjelma takaa kengille tasaisen pinnan hoitavaa mehiläisvahaa, parantaa kengät käyttöikää ja edesauttaa vedenpitävyyttä!

  1. Puhdista kenkäsi pinnat kostealla rätillä tai vaikka käytöstä poistetulla sukalla
  2. Kuivaa hyvin ja levitä puhtaalla kankaalla (tai toisella sukalla) mehiläisvahaa varovaisesti nahkapinnoille
  3. Aloita vähällä aineella ja lisää sitä, kunnes pinta on kyllästetty ja aine alkaa leviämään tasaisesti
  4. Anna kenkien olla hetken verran keskenään, jotta vaha pääsee tekemään taikojaan materiaalin sisällä
  5. Kengät jalkaan ja käyttöön!

Valikoimassamme on myös laaja valikoima muitakin Hey:n hoitotuotteita kengille, tekstiileille ja hygienakäyttöön. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myös myymälässämme!

Täältä löydät sen perinteisen mustan kenkälankin Heyltä!

– Valmistaja Hey
– Kunnon mehiläisvaha
– Purkissa
– Tekee hyvää nahalle
– Taatusti laadukkainta sorttia

Saatat myös pitää...