• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Hey Sport Kyllästesuihke Tekstiileille

Hey Sport Textile Kyllästesuihke, suihkutettava hoitoaine kalvotakeille ja housuille, parantaa vedenpitävyyttä, ei rajoita hengittävyyttä. Tutustu myös muihin Hey hoito- ja pesuaineisiin, lue lisää alta….

ERIKOISMALLISTO, jota saatavana hyvin varsinkin syksyllä ja talvella

19,80 €

Hey Sport Kyllästesuihke Tekstiileille, suihkutettava hoitoaine kalvotakeille ja housuille, parantaa vedenpitävyyttä, ei rajoita hengittävyyttä

Hey Sport Kyllästesuihke Tekstiileille

Hey Sport Kyllästesuihke Tekstiileille, asianmukainen huolto on erittäin tärkeää teknisille kalvovarusteille. Pitää ensinnäkin muistaa, että mitä tahansa salvaa ei niihin kannata hieroa, vaan pitää hommata kunnolliset tökötit, joita tarjoaa mm. Haixin luottovalmistaja Hey. Firman kyllästesprayt ovat pitäneet Agentin henkilökunnan ja asiakkaiden kenkiä niin hyvässä kunnossa, että päätimme kokeilla myös tätä tekstiiliversiota, joka hoitaa sekä luonnonkuitukankaat että sekoitteet/synteettisesti valmistetuista kankaista kyhätyt varusteet kyllästämällä niiden kuidut erikseen vettäpitävällä kalvolla. Suihke ei peitä Goretex, Sympatex tai Schöeller -kalvotekniikoiden huokosia, vaan pureutuu kankaan sisälle ja tekee vanhastakin kalvotakista taas vettäpitävän ja likaahylkivän. Hengittävyys pysyy ja tekniset ominaisuudet paranevat, varsinkin yhdistettäessä myymiimme Heyn pesu-ja tekstiilikyllästeisiin.

Käyttö

Pese käsiteltävä vaate hyvin asianmukaisella pesuaineella, kuten Hey Sport Tex Washilla ja anna kuivua. Suihkuta kyllästesprayta n. 20 sentin päästä käsiteltävälle pinnalle, jotta se kostuu kauttaaltaan. Tee kyllästys hyvin ilmastoidussa tilassa, mieluiten ulkosalla. Anna kuivua ja toista käsittely uudelleen, mikäli vaate on pahasti kulunut usean vuoden ajan, eikä sitä ole aiemmin kyllästetty uudelleen. Tämä kyllästespray ei värjää, vaan päinvastoin suojaa vaatteesi alkuperäistä väriä kyllästämisen myötä.

Tutustu laadukkaisiin Heyn hoito- ja pesuaineisiin tästä!

– Valmistaja Hey
– Kyllästesuihke tekstiileille
– Väritön
– Käy useimmille kuitutyypeille
– 200 ml pakkaus
– Parantaa kalvovaatteiden ominaisuuksia
– Kyllästää myös tavalliset varusteet vettähylkiviksi

Saatat myös pitää...