• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
5kpl jäljellä

Hitch Puhelimen Turvahihna

Hitch Puhelimen Turvahihna, kiinnitä joko koteloon tai puhelimen taustaan, mukana liimapintainen levy, joustava elastinen hihna, valmistaja Niteize – USA

Näppärä turvatakuu puhelimellesi, jos luurin putoilu on akuutti ongelma!

25,00 €

Hitch Puhelimen Turvahihna, kiinnitä joko koteloon tai puhelimen taustaan, mukana liimapintainen levy, joustava elastinen hihna, valmistaja Niteize – USA

Hitch Puhelimen Turvahihna

Älypuhelinten turvalaitteet ovat lähellä myös Agentin sydäntä, lähinnä siksi, että luurit tuppaavat aika-ajoin tipahtelemaan päin maata häkellyttävällä tuhovoimalla ihan arkiaskareiden lomassa. Hitch on oiva apuväline erityisesti aktiivista elämäntyyliä ja extreme harrastuksia harjoittaville ihmisille, joista korkeilla paikoilla liikkuvat ja nopeita kulkupelejä ohjastavat ovat ehdottomasti keskeisintä kohderyhmää. Kiipeilijät, pyöräilijät, lenkkeilijät tai haastavissa olosuhteissa työskentelijät voivat havaita, että Hichin joustava turvahihna pelastaa kalliilta korjausoperaatioilta, vaikka se onkin aikamoisen sitova turvatakuu ihan peruskäytössä. Paitsi jos olet tosi kömpelö ja puhelin viettää aikaansa turvallaan rikkinäisenä lattialla useammin kuin uransa lopettanut ammattiurheilija.

Mitat

Hihnan mitta on maksimissaan 61 cm. Hitchin joustoa testattiin iPhone Xs Max ja Samsung Galaxy S9 -puhemilla, joista kumpaakaan ei saatu tippumaan vaarallisille mitoilla polvelta eikä siten tietenkään seisaaltaankaan, kun turva-ankkuri on vyölle kiinnitetty.

Muuta

Hitch voidaan kiinnittää monin tavoin, joista turvallisin tietyin varauksin on asentaa se kiilaamalla puhelimen suojakotelon ja itse puhelimen väliin. Jos kotelosi on tiukasti istuva ja puhelin alapuolelta tiivis, niin hihnan pää pysyy tiukasti kiinni eikä lipsu pois. Voit myös liimata Hitchin kiinni suojakotelon sisä tai ulkopinnalle. Salainen Agentti peräänkuuluttaa tarkkuutta ja maalaisjärjen käyttöä asennushommissa. Hitchin voi asentaa kiinni myös käsilaukkuun, työliiviin tai periaatteessa mihin tahansa karabiinihaan kanssa yhteensopivaan varusteeseen.

Tärkeää!

Hitch on erikoislaatuinen apuväline, joka on tarkoitettu erityisesti hankalissa työasennoissa ja vaikeissa olosuhteissa työskenteleville ammattilaisille, joille puhelimen tippuminen työliivistä tai työhousujen taskuista ei ole hauska juttu. Ameriikassa laitetta markkinoidaan kiipeilijöiden, vartijoiden, poliisien, korkeilla paikoilla työskentelevien rakennusmiesten ja ikkunanputsaajien apuvälineenä. Salainen Agentti ei vastaa mistään vaurioista tai haavereista, mikäli Hitch asennetaan väärin, asennat sen kontaktiarkaan puhelimen taustaan tai muuten vahingoitat omaisuuttasi käyttäessäsi Hitchiä toisin kuin sitä on tarkoitettu käytettävän.

 

– Valmistaja Niteize, USA
– Puhelimen joustava turvahihna
– Joko kotelon sisälle tai liimapinnalla kiinni
– Kestävä lukittuva ankkurihakanen vyölle tai muualle varusteisiin

Saatat myös pitää...