• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Hunter Taktinen Veitsi Kotelolla

Hunter Taktinen Veitsi Kotelolla, kiinteäteräinen yleisveitsi, musta komposiittikahva, vankka rakenne, mukana nylonkankaasta valmistettu vyökotelo, valmistaja 101inc

Moderni kaarevamallinen kiinteäteräinen veitsi – metsästäjän paras kaveri!

29,00 €

Hunter Taktinen Veitsi Kotelolla, kiinteäteräinen yleisveitsi, musta komposiittikahva, vankka rakenne, mukana nylonkankaasta valmistettu vyökotelo, valmistaja 101inc

Hunter Taktinen Veitsi Kotelolla

Otettiin sisään kunnon erä uusia 101incin komeita ja ennenkaikkea yksinkertaisen kestäviä taktisia veitsiä. Hunter on moderniin tyyliin kaareva keskikokoinen taktinen veitsi, joka istuu varustukseen tiivisti. Kaare Muotoillun gripin ansiosta veitsi pysyy hyppysissä paremmin kuin suoran gripin. Terän hamarapuolella on uritus peukaloa varten, jotta hienovaraisempi nikkarointi olisi helpompaa. Veitsen keskiosassa on kattavasto erikokoisia läpivientejä,, joten veitsen saa kätevästi muokattua hakuksi tai esimerkiksi kepin nokkaan kiinni, jolloin yhdistelmästä saa ihan kelvollisen keihään.

Materiaali

Veitsen terä on 440C-laadun ruostumatonta terästä. Kantotasku on nylonia. Tämän hintaluokan veitseksi Hunter on todella jämäkkä tapaus. Terä on tehty koko veitsen matkalta yhdestä metallipalasta ja rakenne on yleisesti erittäin vakuuttava.

Koko & mitat

Veitsen pituus on noin 20 cm päästä päähän ja siitä leikkaavan terän pituus 10 cm. Terän paksuus hamarapuolelta n. 3-4 mm. Painoa veitselle kertyy noin 200 grammaa.

Muuta

Kahvan voi halutessaan vaihtaa toisenmalliseen samankokoiseen kahvaan tai vaikkapa veistää itse puusta tilalle omannäköisensä. Kahva on kiinni ruuveilla. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen. Katso ominaisuuksia tarkemmin tuotekuvista!

– Valmistaja 101inc
Taktinen veitsi
– Mukana napitettava nylonvyökotelo
– Kätevä koko
– Vankka rakenne
– Tehty yhdestä teräspalasta
– Musta komposiittikahva
– Toimitetaan omassa pahvilaatikossaan