facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
18 %
Säästä 4,01 €

Husky Chill Pipo Oranssi

22,00  17,99 

0 out of 5

Husky Chill Pipo Oranssi, venyvä, ohut, kevyt ja lämmin välikelin puuvillapipo, venyy käyttäjän päänmuotojen mukana, valmistaja Husky Finland

Vain 3 varastossa

Kuvaus

Chill Pipo Oranssi, venyvä, ohut, mutta lämmin välikelin puuvillapipo, one size koko sopii päähän kuin päähän, valmistaja Husky – Suomi

Chill Pipo Oranssi

Kotimainen Husky tarjoaa meille ohuttakin ohuemman, lämpimän ja ennenkaikkea anonyymin mustan pipon mallia ”Chill”. Pipo on sopivan joustava, jotta sen saa tiiviisti asemoitua pääkopan suojaksi oli tukkaa enempi tai negatiivisessa määrin vähempi. Erinomaisen laadukas puuvillakangas seassaan 3% akryyliä tuo juuri sopivat elastisen tuntuman pipoon. Hyvä valinta esimerkiksi ulkoliikuntaan kolealla kelillä tai mikesi myös kesällä pään suojaksi!

Materiaali

97% puuvillaa ja 3% akryyliä.

Muuta

Puuvilla-akryylimateriaalinsa ansiosta pipo on siis todella ohut, mutta sisältää silti kaksi kerrosta ja on täten hyvin lämpöä eristävä. Husky Chill pipoa on saatavana useassa eri värissä: punainen, musta, oranssi ja ruskea.

– Valmistaja Husky Finland
– Oranssi
– Ohut rakenne
– Lämmin pipo ulkoilijalle
– Puuvillaa 97% akryyliä 3%

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä