• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
4kpl jäljellä

I Am The Danger PVC Velcro Merkki Keltamusta

I Am The Danger PVC Velcro Merkki Keltamusta, tarranauhallinen hihamerkki, mitat 7,5 x 7,5 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc

Ole kuin Walter White ja kerro vaarallisuudestasi!

8,99 €

I Am The Danger PVC Velcro Merkki Keltamusta, tarranauhallinen hihamerkki, mitat 7,5 x 7,5 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc.

I Am The Danger PVC Velcro Merkki Keltamusta

Tarranauhallisia hihamerkkejä on kaivattu ja nyt niitä saa jos jonkinmoisessa tyylissä! Breaking Badinsa nähneet tuntevat totta kai Hra. Heisenbergin, jonka naama komeilee merkin keskellä. Myös lentävä lause ”I Am The Danger” -juontaa juurensa sarjan letkautuksiin. Materiaali on PVC-muovia, jonka taustalle on tikattu uros-/koukkupintainen tarranauha. Merkin tausta on keltainen ja teksti ynnä korostukset mustia.

Koko

Vinon pyöreäkulmaisen neliön mallisen merkin mitat ovat n. 7,5 x 7,5 cm.

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro Reppu Medium!

Tämän linkin kautta löydät kaikki tarranauhapohjaiset kangasmerkkimme!

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!