• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppuSuositeltu

Irun Huppari Punainen

Irun Huppari Punainen, jämäkkä vetoketju, etutaskut, kunnon puuvillakuosi, väri ”cranberry” eli puolukan-/viininpunainen, korkea kaulus, valmistaja Vintage Industries

Laadukas huppari järkveään hintaan!

89,99 €

Tyhjennä valinta

Irun Huppari Punainen, jämäkkä vetoketju, tilavat etutaskut, kunnon puuvillakuosi, väri ”cranberry” eli puolukan-/viininpunainen, korkea kaulus, valmistaja Vintage Industries

Irun Huppari Punainen

Hupparit on vaikea alalaji, ja Agentilla on perimätiedon mukaan ollut kautta aikojen vain yksi kuninkuusluokan hupullinen, nimittäin S18 huppari Dunderdonilta. Irun pääsee todella lähelle tätä. Kun näitä vertaillaan mietitään aina kahta asiaa: kangasta ja kaulusta. Huput on molemmissa pirun hyvä, mutta kuosi on Irunissa kevyempi. Jotkut tykkäävät tuhdimmasta, toiset ilmavammasta. Molempi parempi. Kaulus on molemmissa loistavan korkea, joten kylmä viima ei kutittele kaulaa jos vetoketjun vetää ylös asti.

Materiaali

Hupparin kangas on 100% puuvillaa. Vetoketjut terästä.

Koko & mitat

Huppariksi Irun on hupusta ja hihoista tilava, mutta noudattaa silti istuvuuden suhteen hyvin perusmitoitusta. Kuvien malli 178 cm x 78 kg pitää yllään M-kokoa, jota pitää juuri oikeana. Malli pitää normaalisti M-koon paitoja ja takkeja. Hänen puvunkokonsa on 52.

Muuta

Irun suljetaan isolla ja jämäkällä vetoketjulla. Etutasku on kahtia jaettu avoin kengurumalli. Kauluksen ja samalla hupun voi vetää kireälle remmein, ja hihansuut ynnä vyötärö on vahvennettu elastisella resorilla. Vetoketjusta roikkuu pieni tuplatikattu nahkasuikale jolla voi esim. vetää vetoketjun kiinni ja auki. Irun huppariin suosittelemme kaveriksi esim. Reef Cargo Housuja, joita on saatavana jopa 4 eri värivaihtoehdossa: musta, camo, dark khaki ja vihreä. Kaikin puolin Irun on todella hyvä hupparimalli ja toivon mukaan Agentin menestyksekkäimpiä hupparimalleja jatkossa.

Katso tästä Vintage Industries takki valikoimamme!

– Valmistaja Vintage Industries
– Korkeakauluksinen hupparimalli
– Kevyt
– Punainen/viininpunainen, valmistajan nimi värille: ”cranberry”
– Resorit hihoissa ja vyötäröllä
– Tilava huppu

Saatat myös pitää...