• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Itäsaksalainen NVA Karvalakki Harmaa

Itäsaksalainen NVA Karvalakki Harmaa, perinteinen neuvostoliittolainen sotilaspäähine, lämmin karvahattu, läpällinen, pehmeä vuori, metallinen NVA-kokardi, itäsaksalaista armeijan ylijäämää

Upea aito DDR:n asevoimien karvalakki!

19,00 €

Tyhjennä valinta

Itäsaksalainen NVA Karvalakki Harmaa, perinteinen neuvostoliittolainen sotilaspäähine, lämmin karvahattu, läpällinen, pehmeä vuori, metallinen NVA-kokardi, itäsaksalaista armeijan ylijäämää

Itäsaksalainen NVA Karvalakki Harmaa

Sellaista oikein hyvää karvalakkia kaipaavat huomio! Kaikille korvaläpällisistä talvilakeista lämpiäville olisi nyt saatavilla itäsaksalainen Volksarmeen karvareuhka suoraan Agentin hattuhyllystä. Homman nimi on simppeli: Kunnon pehmeä villakangas, lämmin vuori ja solkimainen napitus varmistavat hatun hallinnan kaikissa sen olomuodoissa. Erityistä kiitosta olemme saaneet huippumukavista korvaläpistä, jotka eivät turhia kutittele!

Materiaali

Todennäköisesti polyestervahvistettua villakangasta sisältä ja polyester- tai nylontekokarvaa päältä. Metallinen kokardi. Tunkkaisuuden poistoon ja yleiseen kuositukseen suosittelemme pesun sijaan, että yrität desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa). Pesu olisi korkeintaan se käsipesu miedoilla pesuaineella ja haalealla vedellä.

Muuta

Koot ovat tämän karvalakin kanssa simppeliä hommaa. Esimerkiksi koko 57 sopii normaalipäisille normaalin hattukoon mukaan. 55 onkin sitten pienempipäisille kavereille jne jne. Ei ole amerikanlisää tai mitään tiukkapipoisuutta näiden kokojen kanssa. Sopivat jetsulleen jos yllä olevat mitat kuulostavat omilta.

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun hattua on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi koon!

Eikö nappaa? Katsele tästä Agentin muut karvalakit!

– Itäsaksalaista armeijaylijäämää
– Perinteinen neuvostoliittolainen karvahattu
– Harmaa
– Läpällinen malli
– Lämmin vuori
– Metallinen NVA-kokardi

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus