• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Itäsaksalainen Upseerin Juhlapuvun Koppalakki Harmaa

Itäsaksalainen Upseerin Juhlapuvun Koppalakki Harmaa, Saksan armeijan siisti paraatilakki, vihreä korostus, harmaa koristeremmi, rajavartioiden käytössä, metallikokardi, aitoa armeijan ylijäämää

Hieno itäsaksalainen upseerinlakki !  Saatavana hajakokoja epäsäännöllisen säännöllisesti!

38,00 €

Tyhjennä valinta

Itäsaksalainen Upseerin Juhlapuvun Koppalakki Harmaa, Saksan armeijan siisti paraatilakki, vihreä korostus, rajavartioiden käytössä, metallikokardi, aitoa armeijan ylijäämää

Itäsaksalainen Upseerin Juhlapuvun Koppalakki Harmaa

Haljaisen kokoisella kokardilla varustettu saksalainen päällystön koppalakkilakki on ainoa oikea valinta niille, jotka haluavat taittaa taivalta tyylillä. Nämä alkuperäiset palvelushatut on alunperin tehty sarjatuotantona itäsaksalaisille jermuille ja laatu on neukkutasojen mukaista priimaa. Hatut sovitettiin aika pitkälle päälaelle, jostain kumman syystä ja siksipä pienempiä kokoja on suhteellisen hyvin. Sopii siistin sotilaspuvun kirsikaksi kuontalon tai kaljun päälle. Tässä upseerimallissa on vihreä kangasreuna Ompele se kiinni tai käytä silitysrautaa lenkin litistämiseen.

Materiaali

Puuvillakangasta ja nahkainen sisärinkula.  Alumiini/Metallikokardi. Irtonaisena toimitettava harmaa koristeremmi/-nauha.

Muuta

Meille tuotti hieman hankaluuksia selvittää mikä tarkalleen on ollut näiden hattujen toimenkuva, mutta internetistä löydettyjen vihjeiden ja tukkurin epämääräisen kuvauksen perusteella kyseessä on kaiketi Itä-Saksan armeijan eli NVA:n paraatiasun tai rajavartiohommissa käytetyn siistimmän edustusasun osa. Kaikki muut ylijäämälakkimme löydät täältä!

– Aito Itä-Saksan armeijan upseerin koppalakki, tämä erä on melkein kuin uusia!
– Iso metallikokardi
– Messevä hattu armeijapukuusi
– Harmaa
– Vihreä korostus
– Itäsaksan rajavartiolaitoksen käyttämä malli

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus