facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Itävaltalainen M65 Kenttätakki Vihreä

49,99 

0 out of 5

Itävaltalainen M65 Kenttätakki Vihreä, Itävallan armeijan, aito M65 kenttätakki, hyvin vähän käytetty, loistavassa kunnossa, erinomainen ja nykyään myös harvinainen maiharimalli

Tällä hetkellä rajoitettu saatavuus, laita itsesi odotuslistalle jos jokin koko kiinnostaa!

Poista

Kuvaus

Itävaltalainen M65 Kenttätakki Vihreä, Itävallan armeijan aito M65 kenttätakki, hyvin vähän käytetty, loistavassa kunnossa

Harvinaista herkkua! Nappaa omasi pois ennen kuin loppuvat!

Itävaltalainen M65 Kenttätakki Vihreä

Nämä itävaltalaiset rotsit on aika mageita. Ne on valmistettu kunnon kamasta, sisältää reilusti taskuja ja kestävät käyttöä, ihan niinkuin armeijakaman pitääkin. Jos tarvitset hyvää rotsia aavistuksen viileemmille keleille, niin tsekkaa tämä. Takin alle kun laittaa syksyllä villapaidan tai tai jonkun kevyemmän takeistamme niin pärjäät varmasti myös läpi koko talven.

Väri on enemmän vihreään painottuva, parhaiten saat sopivan takin/ oikean sävyn tulemalla myymäläämme ostoksille.

Taskut

Tässä kenttätakissa on reilusti taskuja. Ne kattavat suuremmatkin tarpeet, sillä jokainen tasku on reilun kokoinen. Takki sisältää kaksi alataskua, kaksi hieman pienempää rintataskua ja yksi povitasku. Jotta taskuihin laitettava tavara pysyisi turvassa, niin jokainen tasku suljetaan napilla.

Materiaali

Rotsi on kasattu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Voit pestä takin kotikoneessa, mieluiten max. 40 asteen pesulämpötilassa.

Muuta

Kauluksen takaosasta, vetoketjun alta, löytyy kevyt huppu joka suojaa yllättäviltä kelien muutoksilta. Takki on oliivinvihreän värinen. Vyötäröltä löytyy myös kiristysremmi, joten saat leveyden juuri sillä tavalla haltuun kuin itse haluat. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle tulee vielä napeilla suljettava myrskyläppä. Nyt kandee huomioida se, että tämä tuote myydään käytettynä. Se meinaa sitä, että jokainen on yksilö, eli saamasi kappale voi hieman poiketa kuvassa esiintyvästä takista niin sävyn kuin kulutuksenkin puolesta. Ei kuitenkaan hätää, me ei myydä rei’itettyjä vaatteita, vaan jokainen myymämme käytetty tuote on hyvässä kunnossa ellei toisin mainita.

– Tuote on hyvin vähän käytetty
Aito armeijan ylijäämätakki
– Itävaltalainen
– Oliivin vihreä
– Olkapoletit
– Kevyt huppu
– Monta taskua

Lisätiedot

Koko

S, M, M/LONG, L, L/LONG

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä