• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Itävaltalainen Miehistön T-Paita Khaki

Itävaltalainen Miehistön T-Paita Khaki, pitkänmallinen miehistöpaita, Itävallan armeijan palveluspaita, käyttämättömiä ylijäämäpaitoja, kunnon puuvillaa, valmistettu Itävallan armeijalle

Aitoa puuvillaista armeijapaitaa pikkurahalla!

9,00 €

Tyhjennä valinta

Itävaltalainen Miehistön T-Paita Khaki, pitkänmallinen miehistöpaita, Itävallan armeijan palveluspaita, käyttämättömiä ylijäämäpaitoja, kunnon puuvillaa, valmistettu Itävallan armeijalle

Itävaltalainen Miehistön T-Paita Khaki

Armeijatyylin T-paita on erinomaiseksi havaittu ja perusteellisesti testattu palveluskäyttöön tarkoitettu aluspaita, jonka pituus menee peruspaitaan verrattuna huomattavasti pidemmälle. Nämä Itävallan armeijan ylijäämäpaidat ovat kuin pakasta vedettyjä, käyttämättömiä ja siten myös erinomaisessa kunnossa. Pätevä peruspaita, erinomaiseen hintaan ja kestää taatusti käyttöä pitkään. Kuten tuossa aiemmin kerrottiin, niin näissä sotilasmallisissa pitkissä paidoissa on sitten vähän ekstralääniä tunkea pöksyihin ja se on pirun kätevä ominaisuus ihan kerrospukeutumisenkin kannalta. Lumi, roskat tai kylmä ilma ei nasahda pakaroihin edes ryömiessä niin ärhäkkäästi kuin muuten tekisi!

Koko & mitat

Paita on pitkänmallinen, kuten armeijapaitojen kuuluu olla. Paidan liepeet on tarkoitettu pidettäväksi housujen sisällä. Kuvien mallilla 178cm/72kg on päällään M(6) koko, joten paidassa pätee suht normaali istuvuus. Muistakaa myös, että paidan helma pitenee suhteessa kokojen kasvaessa. Mikäli joku puuttua koko kiinnostaa niin laita sähköpostiosoitteesi koon odotuslistalle.

Materiaali

Paidan materiaali on 100% puuvillaa. Erinomaisen mukavantuntuista kangasta, kuivaa ja haihduttaa kosteutta tehokkaasti luonnonkuidun tapaan.

Muuta

Peruspaitoihin verrattuna armeijan tuotanto on astetta jämäkämpää puuvillaa, joten se pitää muotonsa hyvin hoidettuna pitkään. Vahvennetut hihat ja kaulus pidentävät käyttöikää entisestään. Ausgezeichnet!

Tutustu paidan kanssa sointuvaan German Parka -takkiin tästä!

– Itävallan armeijalle tuotettu
– T-paitamallinen miehistöpaita
– Vaalean hiekanvärinen
– Puuvillaa
– Todella pätevä paita jokapäiväiseen käyttöön

Saatat myös pitää...