• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Itävaltalainen Urheilupuku

Itävaltalainen Urheilupuku, harmaa, hyvin vähän käytetty, housut ja takki. Tässäpä mainio Itävaltalainen smurffipuku. Aitoa Armeija ylijäämää.

24,00 € 21,12 €

Tyhjennä valinta

Itävaltalainen Urheilupuku, harmaa, käytetty, housut ja takki. Tässäpä mainio Itävaltalainen smurffipuku.

Itävaltalainen Urheilupuku

Jos kävit armeijan niin sinullakin jäi varmasti ikävä sitä iki-ihanaa smurffipukua. Mutta nyt sinulla onkin loistotilaisuus hankkia semmoinen aina niin tyylikkään harmaan värisenä. Kysymättäkin on selvää se, että puku sisältää takin ja housut.

Koot

Nyt on huomioitava se, että jokainen puku on yksilö, joten tarkkojen mittojen antaminen on lähes mahdotonta. Seuraavat mitat ovar suuntaa antavia.

M) rinnan ympärys 115cm – hihan pituus (kainaloista hihansuuhun) 49cm – vyötärö 95cm (joustava) – lahkeen pituus (haarasaumasta lahkeen suuhun) 74cm

L) rinnanympärys 120cm – hihan pituus (kainaloista hihansuuhun) 55cm – vyötärö 105cm (joustava) – lahkeen pituus (haarasaumasta lahkeensuuhun) 77cm

Muuta

Koska Itävaltalainen Urheilupuku on käytetty niin se voi poiketa tuotekuvassa näkyvästä puvusta. Takissa on resorit hihansuussa ja helmassa. Takki suljetaan vetoketjulla. Housujen vyötärö on joustava ja siinä ehkä on kiristysnarut. Housussa on yksi vetoketjullinen tasku. Lahkeensuussa joko on tai ei ole resoreita.

– Tuote on käytetty
– Hyväkuntoisia
– Housujen ja takkien värit voi vaihdella

Tutustu tästä myös Itävaltalaisiin MK2. maihareihin!

Saatat myös pitää...