facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Itävaltalainen Urheilupuku

24,00 

0 out of 5

Itävaltalainen Urheilupuku, harmaa, hyvin vähän käytetty, housut ja takki. Tässäpä mainio Itävaltalainen smurffipuku. Aitoa Armeija ylijäämää.

Poista

Kuvaus

Itävaltalainen Urheilupuku, harmaa, käytetty, housut ja takki. Tässäpä mainio Itävaltalainen smurffipuku.

Itävaltalainen Urheilupuku

Jos kävit armeijan niin sinullakin jäi varmasti ikävä sitä iki-ihanaa smurffipukua. Mutta nyt sinulla onkin loistotilaisuus hankkia semmoinen aina niin tyylikkään harmaan värisenä. Kysymättäkin on selvää se, että puku sisältää takin ja housut.

Koot

Nyt on huomioitava se, että jokainen puku on yksilö, joten tarkkojen mittojen antaminen on lähes mahdotonta. Seuraavat mitat ovar suuntaa antavia.

M) rinnan ympärys 115cm – hihan pituus (kainaloista hihansuuhun) 49cm – vyötärö 95cm (joustava) – lahkeen pituus (haarasaumasta lahkeen suuhun) 74cm

L) rinnanympärys 120cm – hihan pituus (kainaloista hihansuuhun) 55cm – vyötärö 105cm (joustava) – lahkeen pituus (haarasaumasta lahkeensuuhun) 77cm

Muuta

Koska Itävaltalainen Urheilupuku on käytetty niin se voi poiketa tuotekuvassa näkyvästä puvusta. Takissa on resorit hihansuussa ja helmassa. Takki suljetaan vetoketjulla. Housujen vyötärö on joustava ja siinä ehkä on kiristysnarut. Housussa on yksi vetoketjullinen tasku. Lahkeensuussa joko on tai ei ole resoreita.

– Tuote on käytetty
– Hyväkuntoisia
– Housujen ja takkien värit voi vaihdella

Tutustu tästä myös Itävaltalaisiin MK2. maihareihin!

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä