• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Itävaltalaiset Goretex Housut

Itävaltalaiset Goretex housut, vihreä, hyvin vähän käytetty Itävallan armeijan kuorihousu, armeija ylijäämää. Henkseleillä varustetut housut kosteisiin keleihin.

68,00 €

Tyhjennä valinta

Itävaltalaiset Goretex Housut, vihreä, Itävalta, käytetty. Henkseleillä varustetut housut kosteisiin keleihin.

Itävaltalaiset Goretex Housut

Aitoa Itävallan armeijan ylijäämää, todella hyvässä kunnossa, äärettömän vähän käytetyt, väri vihertävä.

Ominaisuudet

Nämä housut on varustettu kunnollisilla henkseleillä. Henkselit lukitaan klipseillä ja niissä on kunnolla säätövaraa. Vyötärömittaa voi säädellä kiristysremmien avulla. Seplaus suljetaan vetoketjulla ja siihen päälle tulee vielä tarranauhallinen myrskyläppä. Housujen lahkeita voi leventää vetoketjujen avulla. Tämä housu on tarkoitettu käytettäväksi päällyshousuna, joten samainen vetoketju avautuu myös yläpuolelta. Näin pääset helposti alla olevien housujen taskuihin käsiksi. Tarvittaessa vetoketjulla voi myös parantaa ilmanvaihtoa.

Materiaali

Housun ulkokuori on valmistettu 100% polyamidista. Ulkokuoren ja sisuksen välissä on 100% PTFE gore-tex vuoraus. Housujen sisus on 100% polyesteria. Gore-tex vuoraus estää veden pääsyn housun sisäpuolelle, joten pysyt kuivana myös hankalilla keleillä.

Muuta

Housu on mitoitettu isohkoksi, koska se on suunniteltu päällyshousuksi. Mikäli olet noin M-kokoinen, niin suosittelemme ottamaan L-koon, vaikka se kuulostaakin liian isolta. Näin varmistat sen, että niin alla olevan, kuin päällä olevan housun väliin jää sopivasti liikkumavaraa. Tuote on käytetty, joten sen värisävy voi poiketa tuotekuvassa olevasta housusta.

Tilaa tästä myös Itävaltalaiset maiharit Mk2. mallia vähän käytetyt!

– Tuote on käytetty
– Gore-tex
– Väri vihreä/ruskea
– Reilut mitat

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!